Bescherm je baby met een luchtbevochtiger in de babykamer

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Luchtbevochtiger babykamer, bescherm je baby tegen droge lucht

Een verkoudheid, verstopte neus, droge huid en hoesten. Zijn het herkenbare klachten van je baby? Dat heeft vaak te maken met de luchtvochtigheid in de babykamer. Veel ouders hebben niet door dat de lucht te droog is. En kinderen zijn veel gevoeliger voor droge lucht dan wij (bron). Een luchtbevochtiger in de babykamer helpt.

 

Welke soorten zijn er? – luchtbevochtiger babykamer

Er zijn vier verschillende typen luchtbevochtigers op de markt. Namelijk een koudwater-, stoom-, ultrasone- en  adiabatische luchtbevochtiger. De beste luchtbevochtiger voor je baby werkt met ultrasone techniek. Hierbij worden trillingen onder water in gang gezet. Vervolgens stoot het apparaatje zichtbare mist uit. Aanrader is om de ultrasone luchtbevochtiger op tafel te zetten omdat zo de koude mist beter in de lucht wordt opgenomen.

 

Waarom is dit type luchtbevochtiger de beste voor je baby?

Een ultrasone luchtbevochtiger is een aanrader voor baby’s op de babykamer omdat ze ongevaarlijk zijn. Ze gebruiken geen hete stoom en daardoor kan je kleintje zichzelf nooit per ongeluk bezeren. Daarnaast zijn ze draagbaar en direct inzetbaar. Wat ook meehelpt is het lage geluidsniveau. Hierdoor kan je baby rustig doorslapen terwijl de luchtbevochtiger op de babykamer zijn werk doet.

 

De TLB7 babykamer luchtbevochtiger is een uitstekende keuze voor je baby

 

Gevaren baby bij droge lucht (astma, verkouden, hoesten)

De luchtwegen van een baby zijn nog volop in ontwikkeling en daardoor extra kwetsbaar voor droge lucht. Bekende klachten wanneer baby’s worden blootgesteld aan droge lucht zijn: geïrriteerde luchtwegen, een droge huid, hoofdpijn en vermoeidheid. In extremere gevallen kunnen zelfs longaandoeningen zoals astma worden veroorzaakt. Gelukkig beschermt een luchtbevochtiger je baby goed en kun je met een gerust hart je kleintje laten slapen.

 

Luchtbevochtiger baby

 

Baby luchtbevochtiger ervaringen wijzen deze tips uit:

  • De nachtstand schakelt alle lampjes ‘s nachts uit en zorgt ervoor dat het apparaat stil is. Fijn voor de slaap van je kleintje;
  • Plaats de luchtbevochtiger in de babykamer op een plek waar zijn of haar grijpgrage handjes niet bijkunnen. Zoals op een boekenplank of in een hoek;
  • Het is belangrijk dat je een babykamer luchtbevochtiger regelmatig schoonmaakt. Er blijft namelijk weleens vuil achter in de kiertjes en filters.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug