Luchtbevochtiger voor de slaapkamer, 3 belangrijke voorwaarden

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Luchtbevochtiger voor je slaapkamer kopen? Drie voorwaarden

Een luchtbevochtiger in je slaapkamer zorgt voor een betere gezondheid en slaap. Dit doet het apparaat door droge lucht aan te pakken en de luchtvochtigheid op aangenaam niveau te houden. Veel huizen hebben te maken met te droge lucht. Dit heeft impact op je gezondheid en leidt tot vervelende klachten. Waar let je op bij het kopen van een slaapkamer luchtbevochtiger?

1. Let goed op het geluidsniveau – luchtbevochtiger slaapkamer

Ten eerste moet een luchtbevochtiger in de slaapkamer stil zijn. Als je ooit geprobeerd hebt om in dezelfde kamer te slapen met een luidruchtige bevochtiger dan heb je de ervaring dat dat een groot nadeel kan zijn. Een luchtbevochtiger is echter nooit geluidloos omdat het inbrengen van vocht en de beweging van lucht altijd geluid veroorzaken. Natuurlijk kan de mate van het geluid dat voor u acceptabel is voor een ander een hele andere beleving zijn. Wij hebben de slaapkamer luchtbevochtigers voor u aan een test onderworpen en kunnen u een goed aanbod doen van een geruisarme luchtbevochtiger.

slaapkamer luchtbevochtiger

2. Het moet de luchtkwaliteit van de slaapkamer aantoonbaar verbeteren

Ten tweede dient de luchtbevochtiger daadwerkelijk in uw slaapkamer de luchtkwaliteit te verbeteren tot een comfortabel niveau. De slaapkamer bevochtiger moet dus de juiste capaciteit hebben zodat op een lage stand met gemak een relatieve luchtvochtigheid van minimaal 35% tot 40% bereikt wordt.

Ook de mate van gewenst comfort verschilt natuurlijk weer per persoon maar uiteindelijk biedt een goede bevochtiger in de slaapkamer voor iedereen verlichting en een verlaagde kans op verkoudheid, griep of ademhalingsproblemen.

De capaciteit van de slaapkamer bevochtiger is dus belangrijk. Een luchtbevochtiger met een hoge capaciteit kan op een lage stand veel vocht inbrengen in uw slaapkamer. Ook een groot reservoir is belangrijk zodat u niet s’nacht uw bed uit hoeft voor het navullen met kraanwater.

Luchtbevochtiger voor slaapkamer WHU600

Luchtbevochtiger slaapkamer TT006

3. De luchtbevochtiger voor in de slaapkamer moet gebruiksvriendelijk zijn

Ten derde is het fijn als de luchtbevochtiger voor de slaapkamer een gebruiksvriendelijke bediening heeft zodat je vóór het naar bed gaan niet al te ingewikkelde handelingen hoeft te doen. Zo zijn een gemakkelijk na te vullen reservoir en een afstandsbediening een plus.

QualityHygiene heeft voor u de beste koop voor uw slaapkamer uitgezocht en biedt u de WHU600X bevochtiger van Wood’s die als beste uit de test is gekomen van de Amerikaanse Consumentenbond op het gebied van allergieën. En we hebben voor u de TT006 van Thyzo, eveneens een zeer degelijke ultrasone luchtbevochtiger voor slaapkamers met een iets grotere capaciteit en grotere tank.

Al naar gelang de grootte van uw slaapkamer en de mate van ventilatie kunt u een keuze maken uit één van deze twee prima luchtbevochtigers.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtbevochtigers of lees meer over de luchtbevochtigers. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtbevochtigers of lees meer over de luchtbevochtiger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug