Luchtbevochtiger voor de slaapkamer, 3 belangrijke voorwaarden

Snel naar: product en prijs

Luchtbevochtiger slaapkamer kopen? Hier moet je op letten.

Een luchtbevochtiger in je slaapkamer zorgt voor een betere gezondheid en slaap. Dit doet het apparaat door droge lucht aan te pakken en de luchtvochtigheid op aangenaam niveau te houden. Veel huizen hebben te maken met te droge lucht. Dit heeft impact op je gezondheid en leidt tot vervelende klachten. Waar let je op bij het kopen van een slaapkamer luchtbevochtiger?

 

1. Let goed op het geluidsniveau – luchtbevochtiger slaapkamer

Ten eerste moet een slaapkamer luchtbevochtiger stil zijn. Als je ooit geprobeerd hebt om in dezelfde kamer te slapen met een luidruchtige bevochtiger dan heb je de ervaring dat dat een groot nadeel kan zijn. Een luchtbevochtiger is echter nooit geluidloos omdat het inbrengen van vocht en de beweging van lucht altijd geluid veroorzaken. Natuurlijk kan de mate van het geluid dat voor u acceptabel is voor een ander een hele andere beleving zijn. Wij hebben de slaapkamer luchtbevochtigers voor u aan een test onderworpen en kunnen u een goed aanbod doen van een geruisarme luchtbevochtiger.

slaapkamer luchtbevochtiger

2. Het moet de luchtkwaliteit van de slaapkamer aantoonbaar verbeteren

Ten tweede dient de luchtbevochtiger daadwerkelijk in uw slaapkamer de luchtkwaliteit te verbeteren tot een comfortabel niveau. De slaapkamer luchtbevochtiger moet dus de juiste capaciteit hebben zodat op een lage stand met gemak een relatieve luchtvochtigheid van minimaal 35% tot 40% bereikt wordt.

Ook de mate van gewenst comfort verschilt natuurlijk weer per persoon maar uiteindelijk biedt een goede slaapkamer luchtbevochtiger voor iedereen verlichting en een verlaagde kans op verkoudheid, griep of ademhalingsproblemen.

De capaciteit van de slaapkamer luchtbevochtiger is dus belangrijk. Een luchtbevochtiger met een hoge capaciteit kan op een lage stand veel vocht inbrengen in uw slaapkamer. Ook een groot reservoir is belangrijk zodat u niet s’nacht uw bed uit hoeft voor het navullen met kraanwater.

Luchtbevochtiger voor slaapkamer TLB7

Luchtbevochtiger slaapkamer TT006

3. De luchtbevochtiger voor in de slaapkamer moet gebruiksvriendelijk zijn

Ten derde is het fijn als de slaapkamer luchtbevochtiger een gebruiksvriendelijke bediening heeft zodat je vóór het naar bed gaan niet al te ingewikkelde handelingen hoeft te doen. Zo zijn een gemakkelijk na te vullen reservoir en een afstandsbediening een plus.

QualityHygiene heeft voor u de beste koop voor uw slaapkamer uitgezocht en biedt u de WHU600X bevochtiger van Wood’s die als beste uit de test is gekomen van de Amerikaanse Consumentenbond op het gebied van allergieën. En we hebben voor u de TLB7 van Thyzo, eveneens een zeer degelijke ultrasone luchtbevochtiger voor slaapkamers met een iets grotere capaciteit en grotere tank.

Al naar gelang de grootte van uw slaapkamer en de mate van ventilatie kunt u een keuze maken uit één van deze twee prima luchtbevochtigers.

Kortom, er zijn veel verschillende soorten luchtbevochtigers op de markt, en het is moeilijk om te zeggen welke het beste is voor elke specifieke situatie. In het algemeen zijn er echter een aantal dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van de beste luchtbevochtiger voor je slaapkamer. Zoek een apparaat met een laag geluidsniveau zodat het je slaap niet zal verstoren, en kies voor een apparaat met een capaciteit die geschikt is voor de grootte van je slaapkamer en de gewenste luchtvochtigheid. Zorg ervoor dat het apparaat eenvoudig te bedienen is en eventueel voorzien is van extra handige functies, zoals een afstandsbediening. Kijk ook naar het type bevochtiging dat het apparaat gebruikt, zoals ultrasoon of warmtepomp, en houd rekening met eventuele extra onderhoudsvereisten. Als je de tijd neemt om de verschillende opties te vergelijken, zul je in staat zijn om de beste luchtbevochtiger voor je slaapkamer te vinden die aan al je behoeften voldoet.

Speciaal voor de slaapkamer:

TLB7 BEVOCHTIGER

 

Luchtbevochtiger voor de slaaapkamer

volg ons

Veelgestelde vragen over luchtbevochtiger voor in de slaapkamer:

Het is belangrijk een luchtbevochtiger te kiezen met een automatische deemfunctie gedurende de nacht, zoals de TLB7.

In de slaapkamer is het belangrijk dat de luchtbevochtiger zo stil mogelijk is. Daarom is het bij de aanschaf van een luchtbevochtiger essentiel dat deze minder dan 40db produceert.

Een luchtbevochtiger helpt de luchtvochtigheid in je slaapkamer te verhogen, waardoor je beter kunt ademen en minder last hebt van een droge huid, keelpijn en een verstopte neus.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtbevochtigers of lees meer over de luchtbevochtiger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug
    error: