Luchtreiniger tegen allergie, wat doet hij?

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Wat doet een luchtreiniger tegen allergie in huis?

Een krachtige luchtreiniger tegen allergie biedt oplossing voor vervelende allergische klachten. Deze zuiveraars doen dit door vervuilde of besmette lucht te filteren. Er zijn verschillende soorten allergieën die problemen veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof allergie, pollen allergie en huisstofmijtallergie. Ook huisdierenallergie komt voor. Voorbeelden hiervan zijn onder andere katten allergie, honden allergie en vogel allergie.

In dit artikel leest u hoe een luchtreiniger allergie efficiënt aanpakt. En hoe een luchtreiniger tegen allergie ervoor zorgt dat de lucht in uw huis vrij van pollen en stof blijft.

Minder overlast met een luchtreiniger tegen allergie

Op internet zijn veel luchtreinigers tegen allergie te koop. Deze hebben de belofte om allergische reacties te verminderen. Deze belofte komen veel zuiveraars echter niet na. Het is daarom belangrijk om goed naar de reiniger en het filter te kijken. Net zoals de capaciteit van de luchtzuiveraar. En de luchtcirculatie. De luchtreinigers van QualityHygiene maken gebruik van een HEPA filter. Dit sterke filter zorgt ervoor dat de lucht in huis schoon blijft.

De beste allergie luchtreiniger voor de slaapkamer:

luchtreiniger allergie

Symptomen allergie:

 • Tranende ogen
 • Verstopte neus / loopneus
 • Hoofdpijn
 • Ademhalingsproblemen
 • Geïrriteerde luchtwegen
 • Jeuk
 • Concentratieproblemen

luchtreiniger tegen allergie nodig?

Allergie luchtreiniger:

 • Pollenallergie
 • Stofallergie
 • Huistofmijtenallergie
 • Kattenallergie
 • Hondenallergie
 • Vogelallergie
 • Allergische astma

Wat doet een luchtreiniger tegen pollen?

Pollenallergie komt in de lente en zomer bij veel mensen voor. Deze allergie zorgt voor verschillende klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jeukende ogen, niesbuien en vermoeidheid. Gelukkig heeft een goede luchtreiniger tegen allergie de oplossing voor pollenallergie. Luchtreiniger pollenallergie ervaringen zijn zeer positief. Deze wijzen uit dat zuiveraars doeltreffend pollen en stuifmeel verwijderen.

Luchtzuiveraar ook effectief tegen huisdier allergieën

Een luchtzuiveraar helpt ook tegen huisdier allergieën. Denk hierbij aan kattenallergie, vogelallergie en hondenallergie. Een luchtreiniger tegen allergie met HEPA-filter verwijdert bijvoorbeeld kattenharen, hondenharen en vogelstof. Daarnaast zorgen sommige dieren voor geuroverlast. De zuiveraar met HEPA-filter zorgt ervoor dat deze bijkomende stank verleden tijd is.

Een luchtreiniger tegen allergie is ook beschikbaar voor uw huisdieren. Huisdieren zijn namelijk soms ook allergisch. Sommige honden kunnen bijvoorbeeld niet tegen huisstofmijten en pollen. Het kan zijn dat dit het geval is met uw huisdier. Dan is het aan te raden om een zuiveraar met HEPA-filter aan te schaffen.

Luchtreiniger tegen allergie met HEPA filter voor schone lucht in huis

Herken jij bovenstaande allergische reacties? QualityHygiene biedt kwalitatief de beste reinigers aan. Deze zijn geschikt voor de lange termijn.

Een luchtreiniger is nuttig en verwijdert fijnstof, huisstofmijten en huidschilfers van uw huisdier uit de lucht. En dat op een effectieve en geluidsarme manier.

De HEPA filters van QualityHygiene reinigen hiermee 99,97% van de verontreiniging. Met een grootte van 0,3 micron uit de lucht. En bieden daarmee een oplossing voor alle eerdergenoemde allergieën.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Allergie luchtreiniger

  Bel mij terug