Luchtreiniger tegen allergie, wat doet hij?

Snel naar: product en prijs

Wat doet een luchtreiniger tegen allergie in huis?

Een krachtige luchtreiniger tegen allergie biedt oplossing voor vervelende allergische klachten. Deze luchtreinigers doen dit door vervuilde of besmette lucht te filteren. Er zijn verschillende soorten allergieën die problemen veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stof allergie, pollen allergie en huisstofmijtallergie. Ook huisdierenallergie komt voor. Voorbeelden hiervan zijn onder andere katten allergie, honden allergie en vogel allergie.

In dit artikel leest u hoe een luchtreiniger allergie efficiënt aanpakt. En hoe een luchtreiniger tegen allergie ervoor zorgt dat de lucht in uw huis vrij van pollen en stof blijft.

 

Minder overlast met een luchtreiniger tegen allergie

Op internet zijn veel luchtreinigers tegen allergie te koop. Deze hebben de belofte om allergische reacties te verminderen. Deze belofte komen veel luchtreinigers echter niet na. Het is daarom belangrijk om goed naar de reiniger en het filter te kijken. Net zoals de capaciteit van de luchtreiniger. En de luchtcirculatie. De luchtreinigers van QualityHygiene maken gebruik van een HEPA filter. Dit sterke filter zorgt ervoor dat de lucht in huis schoon blijft.

 

luchtreiniger tegen allergie

 

 

Wat zijn allergie symptomen?

  • Tranende ogen
  • Verstopte neus / loopneus
  • Hoofdpijn
  • Ademhalingsproblemen
  • Geïrriteerde luchtwegen
  • Jeuk
  • Concentratieproblemen

Een luchtreiniger is doeltreffend om de symptomen van verschillende allergieën, zoals pollenallergie, stofallergie, huistofmijtenallergie, kattenallergie, hondenallergie, vogelallergie, en allergische astma tegen te gaan.

 

Luchtreiniger ook effectief tegen huisdier allergieën

Een luchtreiniger helpt ook tegen huisdier allergieën. Denk hierbij aan kattenallergie, vogelallergie en hondenallergie. Een luchtreiniger tegen allergie met HEPA-filter verwijdert bijvoorbeeld kattenharen, hondenharen en vogelstof. Daarnaast zorgen sommige dieren voor geuroverlast. De luchtreiniger met HEPA-filter zorgt ervoor dat deze bijkomende stank verleden tijd is.

Een luchtreiniger tegen allergie is ook beschikbaar voor uw huisdieren. Huisdieren zijn namelijk soms ook allergisch. Sommige honden kunnen bijvoorbeeld niet tegen huisstofmijten en pollen. Het kan zijn dat dit het geval is met uw huisdier. Dan is het aan te raden om een luchtreiniger met HEPA-filter aan te schaffen.

 

Luchtreiniger tegen allergie met HEPA filter voor schone lucht in huis

Herken jij bovenstaande allergische reacties? QualityHygiene biedt kwalitatief de beste reinigers aan. Deze zijn geschikt voor de lange termijn.

Een luchtreiniger is nuttig en verwijdert fijnstof, huisstofmijten en huidschilfers van uw huisdier uit de lucht. En dat op een effectieve en geluidsarme manier.

De HEPA filters van QualityHygiene reinigen hiermee 99,97% van de verontreiniging. Met een grootte van 0,3 micron uit de lucht. En bieden daarmee een oplossing voor alle eerdergenoemde allergieën.

 

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567.

De beste allergie luchtreiniger voor de slaapkamer:

WOOD’s TALL 155

 

Luchtreiniger tegen allergie

Zoekt u krachtige maar stille luchtreiniger tegen allergie?

WOOD’s AL 310 LUCHTREINIGER

 

Luchtreiniger tegen allergie

Veel gestelde vragen over luchtreiniger tegen allergie:

Nee. Het moet een luchtreiniger zijn met HEPA filters.

Een luchtreiniger met HEPA-filters is doeltreffend tegen allergieën zoals pollen, huisstofmijt en huisdierallergieën, waarvan de allergenen in de lucht zitten.

Ja, een luchtreiniger met HEPA-filters is zeer effectief in het verminderen van allergenen in de lucht en dus in het verminderen van je allergiesymptomen.

Direct online een luchtreiniger bestellen?

Druk op deze knop en zoek de luchtreiniger van jouw keuze:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug