Luchtreiniger voor een massagepraktijk, fysiopraktijk of behandelkamer

Snel naar: product en prijs

Verbeter de luchtkwaliteit in je massagepraktijk of fysiopraktijk met een luchtreiniger

In een massagepraktijk, fysiopraktijk, praktijkruimte en behandelkamer of sessiekamer wil je het lekker warm hebben. Een ventilatiesysteem kan dan ongewenste luchtstromen en tocht met zich mee brengen.

Hoe zou het zijn als je warme lucht gaat circuleren en reinigen binnen een ruimte? Een goede luchtreiniger biedt hier een fijne oplossing voor: hij circuleert de lucht op een aangename manier en verwijdert vervuiling zoals virussen, bacteriën en fijnstof. Goede luchtreinigers kunnen tevens het virussen uit de lucht halen.

 

Wat doet een massagepraktijk luchtreiniger?

Een luchtreiniger in je massagesalon, praktijkruimte, yogastudio of pilatesstudio verwijdert luchtvervuiling en vieze geuren. In plaats daarvan brengt hij schone, gezonde lucht de ruimte in. Dat betekent dus geen vervelende lichaamsgeuren meer en een ruimte vrij van bacteriën, virussen en fijnstof. Ook kan toevoeging van een ionisatie module virussen (zoals corona) en bacteriën verder deactiveren.

AL310-luchtreiniger-wit

Let op het filter: koop een goede

Een massage- of fysiopraktijk luchtreiniger werkt met behulp van een goede filter. Vaak is dat een HEPA-filter of een AIH-filter. Deze filters zijn in staat om alle soorten luchtvervuiling uit de lucht te verwijderen met een effectiviteit van 99,99%.

Belang van schone lucht in massagepraktijk

Als masseur of fysiotherapeut weet je als geen ander hoe belangrijk hygiëne is binnen je praktijk. Daarbij mag je de luchtkwaliteit niet vergeten. Zo kun je al gauw problemen krijgen met ongezonde lucht. Een belangrijke oorzaak van slechte luchtkwaliteit in massage- en fysiotherapiepraktijken is het ventilatiesysteem.

Dat komt omdat het gebruik van enkel een ventilatiesysteem in een praktijk geen goede luchtcirculatie oplevert. De lucht is dan onvoldoende verdeeld in een ruimte. Daarbij komt dat ventilatiesystemen ongefilterde buitenlucht naar binnenhalen. In deze lucht zit ook vervuiling zoals fijnstof, bacteriën en virussen.

luchtkwaliteit-massagepraktijk

De voordelen die een luchtreiniger meebrengt

Een massagepraktijk luchtreiniger brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst biedt een luchtreiniger je personeel en klanten bescherming tegen luchtverontreinigingsklachten. Denk bij deze klachten aan: allergische reacties, hoofdpijn, vermoeidheid en ademhalingsproblemen. Met een luchtreiniger boek je dus significante gezondheidswinst.

Een luchtreiniger pakt verder nare luchtjes aan. Daardoor kun je klanten helpen in een frisse geur wat ook bijdraagt aan het goede imago van je massage- of fysiopraktijk. Tot slot heb je geen last van tocht meer met een luchtreiniger.

Wat is de beste luchtreiniger voor massageruimtes?

Wij raden je de AL 310 luchtreiniger aan voor het gebruik in een massagepraktijk, fysiopraktijk, yogapraktijk of pilatesstudio. Deze luchtreiniger is speciaal ontworpen om de lucht schoon en gezond te houden in praktijkruimten. Dit doet de AL 310 met behulp van een uitstekende AIH-filter. De AL 310 heeft ook een ionisatie module vóór het filter. Dit zorgt ervoor dat bacteriën en virussen die in het filter worden opgevangen ook daadwerkelijk worden gedeactiveerd. Verder is de AL 310 compact, stil en energievriendelijk. Ideaal dus voor jou als masseur of fysiotherapeut.

Lees meer over de AL 310.

Wood's-310-luchtreiniger

Speciaal voor massagepraktijk en fysiopraktijk:

AL310 LUCHTREINIGER

 

Luchtreiniger voor massagepraktijk

volg ons

Veel gestelde vragen over luchtreiniger voor een massagepraktijk, fysiopraktijk of behandelkamer

  • Allergische reacties
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Ademhalingsproblemen

De AL 310 is de beste luchtreiniger voor een massage- of fysiopraktijk. Deze luchtreiniger is stil, effectief en energievriendelijk.

Een luchtreiniger in je massagepraktijk of fysiopraktijk zorgt ervoor dat je schone, gezonde lucht ademt. Je hebt geen last meer van bacteriën, virussen, fijnstof, vieze geurtjes en tocht.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug
    error: