Professionele luchtontvochtiger voor zakelijk en industrieel gebruik

Snel naar: product en prijs

Professionele luchtontvochtiger voor zakelijk en industrieel gebruik

Schade door teveel vocht in de lucht in een grote ruimte? Zoals bijvoorbeeld in een bedrijf of instelling zoals een zwembad, magazijn, museum of bouw plaats? Dan zit je met een professionele luchtontvochtiger goed. Dit toestel is door zijn zeer grote capaciteit ideaal voor grote ruimtes.

Misschien heb je al te maken met bestaande vochtproblemen. Dan hoef je niet meer verder te zoeken naar de oplossing. Een professionele ontvochtiger verwijdert namelijk al je vochtoverlast efficiënt en super snel.

Wat gebeurt er wanneer een ruimte teveel vocht bevat?

Een vochtige ruimte bevat een hoge luchtvochtigheid. De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 40% en 60%. In een ruimte met vochtoverlast ligt dit percentage dus hoger dan 60%. De gevolgen hiervan zie je al snel. Hout begint te rotten, en ook verflagen en behang beginnen los te laten. Daarnaast staat een te hoge luchtvochtigheid garant voor schimmel en een muffe geur.

Wat doet een luchtontvochtiger voor professioneel gebruik?

Professionele luchtontvochtigers houden de luchtvochtigheid op ideaal niveau. Hierdoor voorkom je risico’s zoals eerder genoemd. Is je ruimte al te vochtig? Geen paniek, een professionele luchtontvochtiger haalt razendsnel al het vocht weg. Dat komt door zijn gigantische capaciteit en droog power. In no time zijn je vochtproblemen verleden tijd.

Beste koop: Wood's WPF52 ontvochtiger

Professionele luchtontvochtiger

Hoe werkt een luchtontvochtiger voor grote ruimtes?

Een professionele luchtontvochtiger zuigt met een ventilator vocht uit de ruimte en blaast dat vervolgens door een verdamper. Hierdoor koelt de lucht sterk af waardoor water vrijkomt. Een waterreservoir of permanente afvoer vangt het condenswater op. De overgebleven koude lucht gaat daarna door een warmte condensor. De luchtontvochtiger blaast dan de opgewarmde droge lucht temperatuur neutraal de ruimte weer in. De te hoge luchtvochtigheid daalt hierdoor.

Welke voordelen en nadelen heeft een professionele luchtontvochtiger?

Een industriële luchtontvochtiger heeft vaak een permanente afvoer van het condenswater. Doordat je niet meer het waterreservoir hoeft te legen scheelt dat een hoop tijd. Een ander fijn voordeel is dat de luchtontvochtiger zeer grote oppervlaktes droogt. Sommige drogers reiken wel tot zo’n 2100 m3. Professionele ontvochtigers staan er ook om bekend robuust te zijn. Je kan ze zonder problemen dagelijks jaar in jaar uit inzetten.

Dat het aanschaffen van een industriële ontvochtiger een flinke investering is kan als nadeel worden gezien. Het kost je echter meer wanneer je hele ruimte beschadigd is door vochtoverlast.

Wat is de beste professionele luchtontvochtiger?

In onze ogen moet een goede professionele luchtontvochtiger grote ruimtes zeer snel ontvochtigen zonder daarbij al te veel geluid te maken. Een slimme plaatsing van het toestel is ook belangrijk, zoals bijvoorbeeld aan een wand.

De Wood’s WPF52 is zo’n ontvochtiger. Dit model plaats je gemakkelijk aan de wand, waardoor je geen kostbare ruimte in bijvoorbeeld je kantoor of museum verliest. Dat hij jaren zonder problemen meegaat maakt hem daarnaast betrouwbaar en robuust. Je sluit hem met de afvoerslang aan voor permanente waterafvoer. Er is geen omkijken meer naar. Kortom, met deze krachtpatser ben je verzekert van jarenlange ontvochtiging op hoog niveau.

Ben je op zoek naar een droger voor bouwplaatsen? Bekijk dan eens de nieuwste bouwdroger van Wood’s. Deze bouwdroger excelleert in zijn robuustheid, energiezuinigheid en power.

Grote ruimtes ontvochtigen

Beste professionele luchtontvochtiger:

WPF52 ONTVOCHTIGER

 

Professionele luchtontvochtiger

volg ons

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug
    error: