Superdry introduceert de TRI-BLADE handdroger

Superdry brengt nieuwe upgrade handendroger:

TRI-BLADE, de snelste ooit!

Handdroger-merk Thyzo komt met verrassend nieuws: de Superdry Tri-blade handendroger.

De nieuwe Tri-Blade handendroger is de nieuwe Superdry-uitvoering die een revolutionaire upgrade betekent voor het al bestaande concept. De uitblaastechniek van de Superdry is aangepast van een verdringingstechniek naar een luchtmes (airblade)-techniek.

De droogtijd wordt door de vernieuwde techniek met de helft verkort naar 8 seconden en is hiermee de snelste handdroger aller tijden! Verder heeft de Tri-Blade uitvoering alle voordelen van de al bestaande modellen, zoals een geluidsarme en super degelijke werking door het dubbele-motor-concept. De hypervoortstuwing van de lucht kan hierdoor op een wat rustiger niveau plaatsvinden zodat slijtage en excessief geluid bij de drogingen tegengegaan wordt. Evenwel blaast de Tri-Blade techniek de lucht met 720 km/uur door de luchtmessen heen.

De nieuwe Superdry Tri-Blade handdroger is hierdoor niet alleen de snelste handdroger maar ook de meest duurzame.

tri-blade-handdroger

De Tri-Blade uitvoering is evenals de bestaande uitvoering als handdroger leverbaar in ECO en PRO. D.w.z. zonder of met Hepa-filtertechniek en daarop aangepaste elektronica. Superdry heeft verder standaard: polycarbon omkasting, antibacteriële coating, water-opvang-reservoir met signalering.

    Bel mij terug
    error: