Wood’s brengt nieuwe bouwdroger

Nieuwe bouwdroger met scherpe prijs

18/02/2016 – Bouwdroger nieuw op de markt met een gigantische capaciteit en veel extra’s: de WCD6 verrijdbare luchtontvochtiger. Wood’s het gerenommeerde merk in luchtontvochtigers brengt deze supervoordelige luchtdroger.

Super bouwdroger van Wood’s met ‘hotgas’

De WCD6 bouwdroger heeft een maximale ontvochtigings-capaciteit van maarliefst 84 liter per 24 uur. Hij is verrijdbaar en dus gemakkelijk te verplaatsen naar plaatsen waar snel overtollig vocht verwijderd moet worden, zoals bijv. bouwplaatsen en plaatsen waar waterschade is veroorzaakt. Door de grote capaciteit en de werking vanaf 0°C zijn industriële toepassingen ook mogelijk, zoals bijv. gekoelde opslag van producten zoals kaas enz. Maar ook voor grote kelders is deze luchtontvochtiger goed  in te plaatsen.

De WCD6 luchtdroger heeft geen reservoir maar is uitgerust met een krachtige pomp waarmee u het condenswater tot wel 5 meter hoger kunt afvoeren. Er is verder een nauwkeurige hygrostaat voor een exacte werking naar het door u gewenste percentage en voor de broodnodige continuïteit heeft de professionele WCD6 ook een ‘hot-gas’ functie zodat bij eventuele bevriezing van de verdamper razendsnelle ontdooiing plaatsvind.

Wood’s is het topmerk in luchtontvochtigers. Lees hier meer over Wood’s. Of bekijk het volledige luchtontvochtigers aanbod van Wood’s.

    Bel mij terug
    error: