Wood’s brengt nieuwste-techniek luchtreinigers

Luchtreinigers die beter werken dan ooit!

WE300-luchtreiniger-wit

01/05/2015 – Luchtreiniger-fabrikant Wood’s uit Zweden past haar nieuwe patent toe in een nieuwe serie luchtreinigers: AIH!

Het Zweedse/Canadese Wood’s introduceert nieuwste-techniek luchtreinigers:

Fluisterstil en super-effectief!

AIH staat voor Active-Ion-HEPA en is een significante verbetering op de alom toegepaste HEPA-filtertechnieken. De nieuwe techniek in de luchtreiniger heeft dezelfde hoge capaciteit als de gewone HEPA-techniek, echter met minder drukverlies. Het grote voordeel hiervan is dat een lichtere motor kan worden gebruikt waardoor minder geluid en minder energie-verbruik.

AIH-filter Wood's

De effectiviteit van de luchtreinigers blijft onveranderd zeer hoog ondanks de gewijzigde motortechniek en ook door de toepassing van AIH. Van Wood’s kunnen we niet anders verwachten. Het bedrijf  staat al decennia lang aan de top als het gaat om kwalitatief hoogwaardige luchtreinigingssystemen. Het uitgangspunt is toepassing van extreem-effectieve filtertechniek. Geen ionisatie-, plasmacluster-, uv- en fotokatalyseverhalen maar slimme luchtcirculatie en echte filterpower! Met name de fijnstof-deeltjes (Lees ook: “Fijnstof verwijderen met een luchtreiniger“) worden opgevangen daar waar ze thuishoren: in het filter.

Wood’s heeft de nieuwe techniek toegepast in haar nieuwe modellen: TALL155, AL310 en GRAN900 luchtreiniger.

Lees meer over luchtreinigings-technieken: Alle informatie en advies over luchtreinigers.

 

    Bel mij terug
    error: