Luchtontvochtigers van Wood’s als beste getest

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Consumentenbond van Zweden doet test met de beste luchtontvochtigers

Een test op verschillende luchtontvochtigers is uitgevoerd op basis van duurzaamheid en prestatie door de Zweedse Consumentenbond, het bekende onderzoeks-instituut (SP). In de eindconclusie worden de bovenste plaatsen ingenomen door twee krachtige luchtdrogers van Wood’s. De beste manier om te ontvochtigen is de ED50 Luchtontvochtiger (anno 2020 heet hij de SW59) en als tweede beste aankoop de MRD20 Luchtontvochtiger (anno 2020 heet hij de MDK21).

SP (Het Zweedse ‘National Testing and Research Institute’) voerde de test op de luchtdrogers uit namens Villaliv, een Zweeds lifestyle magazine. Kenmerken zoals de capaciteit van de luchtontvochtiging en de efficiency, het energieverbruik, het gemak en het geluidsniveau werden geëvalueerd.

“We zijn er zeer trots op dat twee van onze producten zo hoog in de test zijn geëindigd”, zegt Rickard Sohlin, Marketing Manager voor Wood’s in Zweden, dat er  voortdurend naar streeft robuuste en efficiënte luchtdrogers te ontwikkelen. “Onze ontvochtigers ondergaan continu tests, vooral in efficiency. Wood’s is een Canadees bedrijf van oorsprong en al vele jaren marktleider op het gebied van luchtontvochtigers.”

 

woods ED50 luchtbevochtiger zwart

WOOD’S LUCHTONTVOCHTIGER ALS BESTE GETEST

 

Efficiënte luchtontvochtigers verkorten de droogtijd

SP voerde tests uit op zes modellen in opdracht van Villaliv. Het blijkt dat consumenten gemakkelijk kunnen worden misleid door het grote aanbod van luchtdrogers. Het model dat als beste uit de test kwam is de Woods ED-50 luchtontvochtiger, en de Woods MRD-20 op de tweede plaats.

 

best-getest

 

“Dit zijn enkele van onze beste ontvochtigers, die echt efficiënt, betrouwbaar en een goede keuze zijn voor gebruik in kelders, wasruimtes of andere grote gebieden waar betrouwbare producten nodig zijn,” aldus Rickard Sohlin, en voegt eraan toe dat het essentieel is om de juiste ontvochtiger te kiezen voor de juiste omgeving.

Automatische werking

Een echt goede luchtontvochtiger kan wasgoed drogen in 1 tot 2 uur, waardoor het vervangen van een wasdroger overbodig wordt, een kelder blijft droog en een huis gezond en comfortabel. De test-winnaar, Woods ED-50 luchtontvochtiger, werkt uitsluitend als de luchtvochtigheid hoger is dan de toegestane waarde, en draait niet als het niet nodig is. “Dit betekent dat het een energie-efficiënte ontvochtiger is die zichzelf regelt” aldus Rickard Sohlin.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

    Bel mij terug
    error: