Aanbieding!

TFA4PRO professioneel

Krachtige professionele luchtreiniger aan de wand

TFA4PRO professioneel

Krachtige professionele luchtreiniger aan de wand

Oorspronkelijke prijs was: € 1.911,68.Huidige prijs is: € 1.813,79. ( 1.499,00 Excl BTW)

Levertijd: 1 week

Gebruikstoepassing

grote kantoorruimten, vergaderruimten, klaslokalen, conferentiezalen, wachtruimten, kleedruimten, fitnessruimten

Niet zeker over de toepassing van dit product?

+31 20 6702567
Artikelnummer: 3010230 Categorie:

Omschrijving

*** 748 M3/UUR – 160 M2 ***   

LUCHT…
schoon op het werk en bij instelling.

De lucht die we inademen is onze eerste levensbehoefte. Kleine infectie veroorzakende deeltjes en aerosols, ziektekiemen en bacteriën, kunnen bij niezen en hoesten lange tijd in de lucht blijven en over grote afstanden worden verplaatst. De meeste experts denken dat een griepvirus voornamelijk op deze wijze wordt verspreidt. U kunt al door 1 tot 3 microscopisch kleine virus deeltjes geïnfecteerd raken. De gevolgen hiervan zijn helder. Aandoeningen van de luchtwegen en tenslotte ziekten kunnen optreden.

Op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen is de situatie natuurlijk gevoeliger. De gemiddelde oppervlakte per werknemer bij bedrijven en instellingen is de laatste jaren drastisch gedaald en ligt nu op gemiddeld 11,5 m2. Ook fijnstof door uitstoot van o.a. motoren wordt in stedelijke omgevingen een steeds grotere bedreiging voor de kwaliteit van de (binnen-)lucht die we inademen. (lees ook: “Fijnstof verwijderen met een luchtreiniger“)

Waarom de TFA4PRO luchtreiniger plaatsen?

De TFA4PROluchtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het elimineren van contaminaties uit de lucht op plaatsen waar veel mensen samenkomen om te werken, sporten, vergaderen, enzovoorts. Dankzij twee krachtige motoren en de enorme oppervlakte van de filters heeft de luchtreiniger een grote capaciteit en dus een groot bereik.

De TFFA4PRO heeft een volledige geautomatiseerd detectie systeem. De intelligente sensoren sturen de luchtreiniger automatische aan voor een optimale prestatie binnen de gegeven omstandigheden en voor een zo efficiënt mogelijk energie verbruik. De luchtreiniger bewaakt het geluid, beweging en geur om het gebruik en de conditie van een ruimte te bepalen. Naar aanleiding van deze sensor input activeert de luchtreiniger zelf de selectiemodus naar de meest optimale stand voor de betreffende ruimte en de verontreiniging in de lucht. U hoeft dus niets de toen, het luchtreinigingssysteem regelt het allemaal zelf.

Hoe werkt het professionele luchtreinigingssysteem?

De lucht passeert een aantal stadia die verrassend zijn door hun individuele kwaliteiten:

  1. Allereerst passeert de lucht een groot voorfilter voor de grovere deeltjes. Met name op plaatsen waar veel mensen samenzijn en bewegen is de verspreiding van grovere deeltjes zeer groot. Om te voorkomen dat het hoge capaciteit HEPA-filter te snel dicht slibt is dit een handig voor-station.
  2. De lucht passeert dan een groot actief koolstof filter. Dit filter neemt geuren en gassen op doormiddel van adsorptie in plaats van ze te maskeren.
  3. Dan wordt het hoofdfilter aangedaan. Dit is een HEPA filter met een zeer groot oppervlak dat ook een anti microbiologische behandeling heeft ondergaan. Dit HEPA filter vangt 99,97% van alle deeeltjes groter dan 0,3 micron, inclusief virussen, bacteriën, schimmels, huis stofmijt, pollen en andere allergenen. De anti microbiologische behandeling van het filter zorgt ervoor dat de opgevangen bacteriën en schimmels op het filter bestreden worden.
  4. De Plasmatrue™ ionisator zorgt er tenslotte voor dat micro organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels in de ruimte vernietigd worden en breekt geuren en vluchtige organische stoffen af.

Hoe moet ik TFA4PRO luchtreiniger instellen?

Het automatische luchtreinigingssysteem heeft 2 belangrijke instelmogelijkheden:

  1. De normale modus. Deze modus is geschikt voor het gebruik in kantines, wachtruimtes, kleedruimtes en sportzalen. De snelle reinigingsmodus is dan gewenst en zorgt ervoor dat in korte tijd gereinigd wordt met volle inzetbare capaciteit als de ruimte een volle bezetting heeft en geuroverlast aanwezig is. Het systeem schakelt automatisch terug naar de slaapstand zodra de ruimte onbezet is en geen geuren meer worden waargenomen.
  2. De stille modus. Deze modus wordt aanbevolen voor kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, wachtruimtes en andere ruimten waar een snelle reiniging gewenst is als de ruimte niet meer wordt gebruikt. Als er mensen aanwezig zijn draait de luchtreiniger op een lage stand en reinigt de ruimte vrijwel geruisloos.

Wanneer moeten de filters vervangen worden?

Zowel het actieve kool filter als het HEPA-filter hebben elk afzonderlijk indicatielampjes die oplichten zodra één van beide dient te worden vervangen.

 

Twijfelt u over het aantal in te zetten luchtreinigers en de plaatsingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren adviseurs. Zij kunnen u een advies op maat geven. Vul het contactformulier in of bel +31206702567.

[Totaal: 18 Gemiddeld 4.6]

Meer informatie over de aanschaf van luchtreinigers:

 

GERELATEERDE PRODUCTEN:

< TFA4PRO true HEPA filterset (extra) à 258,90 excl. BTW

< Carbon filterset (x2) voor TFA4PRO (extra) à 158,90 excl. BTW

Technische specificaties

Netspanning: 230V/50 Hz
Max. verbruik: 166W
Max. luchtcapaciteit: 748 m3/uur
Max. ruimte (advies): 160m2
Ventilatorsnelheden: 5
Filtereffectiviteit: 99,97%
Geluid: 42, 44, 51, 53, 68 dBa
Bediening: touch paneel
Montage: wand, opbouw
Gewicht: 15,88 kg
Afmetingen (hxbxd): 499x881x228 mm
Behuizing: UV gestabiliseerd ABS
Kleuren: rvs(look)
Garantie: 2 jaar
Normering: CE