Interessante sites

QualityHygiene al meer dan 60 jaar in facilitaire zaken!

 

QualityHygiene levert sinds 1957 professionele facilitaire producten voornamelijk voor gebruik bij bedrijven en instellingen. De range is zeer uitgebreid en afgestemd op een brede gebruikersgroep. Van een rustige kantoorsituatie tot een drukke openbare ontmoetingsplaats: alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

 

Wij bieden je de meest optimale prijs-prestatie verhouding in een uniek leveringsprogramma met een deskundig advies bij jouw keuze voor de voor jouw bedrijfsomgeving meest geschikte producten. Twijfel je over de toepassing van een product laat je dan informeren door onze klantenservice.

Elk product heeft z’n eigen gebruikstoepassing en werkgebied. Bij al onze producten vermelden wij waar je ze het beste in jouw omgeving kunt toepassen zodat je een bewuste keuze kunt maken die bij jouw situatie past. Twijfel je of een product de juiste eigenschappen heeft voor jouw omgeving? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een email naar info@qualityhygiene.nl.

 

Indien je teruggebeld wil worden klik dan op het telefoonnummer in de bovenste regel en vul het ‘Bel mij terug’- formulier in voor direct en snel contact.

 

Gebruiksicon1Gebruiksicon2Gebruiksicon3Gebruiksicon4Gebruiksicon5Gebruiksicon6

 

Partners van QualityHygiene en interessante websites in de facilitaire wereld:

luchtbehandeling:

Hiensch Engineering, Technisch Adviesbureau op het gebied van luchtbehandeling

luchtontvochtigers:

Wood’s is hoofdleverancier van de luchtontvochtigers voor onze shop. Het hoofdkantoor zit in Zweden, echter de productie vindt grotendeels in Canada plaats.

WD-Austria is handelspartner van QualityHygiene in Oostenrijk.

Qubiq Airtech is handelspartner van QualityHygiene in Zwitserland.

    Bel mij terug
    error: