Interessante sites

QualityHygiene al meer dan 60 jaar in facilitaire zaken!

QualityHygiene levert sinds 1957 professionele facilitaire producten voornamelijk voor gebruik bij bedrijven en instellingen. De range is zeer uitgebreid en afgestemd op een brede gebruikersgroep. Van een rustige kantoorsituatie tot een drukke openbare ontmoetingsplaats: alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Wij bieden u de meest optimale prijs-prestatie verhouding in een uniek leveringsprogramma met een deskundig advies bij uw keuze voor de voor uw bedrijfsomgeving meest geschikte producten. Twijfelt u over de toepassing van een product laat u dan informeren door onze klantenservice.

Elk product heeft z’n eigen gebruikstoepassing en werkgebied. Bij al onze producten vermelden wij waar u ze het beste in uw omgeving kunt toepassen zodat u een bewuste keuze kunt maken die bij uw situatie past. Twijfelt u of een product de juiste eigenschappen heeft voor uw omgeving? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een email naar info@qualityhygiene.nl.

Indien u teruggebeld wilt worden klik dan op het telefoonnummer in de bovenste regel en vul het ‘Bel mij terug’- formulier in voor direct en snel contact.

Gebruiksicon1Gebruiksicon2Gebruiksicon3Gebruiksicon4Gebruiksicon5Gebruiksicon6

Partners van QualityHygiene en interessante websites in de facilitaire wereld:

luchtbehandeling:

luchtontvochtigers:

  • Wood’s is hoofdleverancier van de luchtontvochtigers voor onze shop. Het hoofdkantoor zit in Zweden, echter de productie vindt grotendeels in Canada plaats.
  • WD-Austria is handelspartner van QualityHygiene in Oostenrijk.
  • Klima Oberglatt is handelspartner van QualityHygiene in Zwitserland.

    Bel mij terug
    error: