Verzending / Garantie

Verzending van uw bestelling

Voor de aflevering van uw bestelling(en) maken wij gebruik van verschillende vervoersdiensten om u te verzekeren van kwalitatief goed vervoer zodat de door u bestelde goederen in goede orde door u ontvangen worden. Wij maken met u vooraf een leveringsafspraak zodat u rekening kunt houden met de ontvangst. Uiteraard kunt u ook in het bemerkingsveld bij de afronding van uw bestelling aangeven wanneer u het liefst geleverd wilt krijgen. Doordat wij inzake het transport de goederen overdragen aan derde partijen is het in een enkel geval mogelijk dat in geval van overmacht bij onze vervoerder vertraging in de aflevering ontstaat. Een dergelijk geval van overmacht kunnen wij vaak niet voorzien en indien u een vertraging in uw levering constateert verzoeken wij u contact op- te nemen met onze klantenservice.

 

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn voor afleveringen in Nederland € 6,20 excl. BTW /incl. BTW: € 7,50 per bestelling. (franco vanaf € 123,97 excl. BTW/incl. BTW: € 150,00). Tijdens de feestdagen kan op dit tarief een verhoging worden doorberekend ivm de verhoogde druk bij vervoerders.

Voor afleveringen naar België betaalt u € 9,50 excl. BTW/incl. BTW: € 11,50 verzendkosten. (franco vanaf € 190,08 excl. BTW/incl. BTW: € 230,00). Tijdens de feestdagen kan op dit tarief een verhoging worden doorberekend ivm de verhoogde druk bij vervoerders.

Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. De verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

 

Levering buiten Nederland

Voor afleveringen naar België geldt hetzelfde als naar Nederland (zie hierboven). Voor zakelijke klanten in België is het mogelijk om in de afronding het BTW nummer achter te laten zodat de Nederlandse BTW niet behoeft te worden afgerekend. Hier wordt echter wel een controle op uitgevoerd waardoor de uiterste bezorgdatum kan afwijken. Voor levering naar andere landen gelieve contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Levertijden

Bij alle artikelen staat een indicatieve levertijd aangegeven. Waar gesproken wordt over een leverinstermijnen in dagen wordt bedoeld werkdagen, dus niet meegerekend zon-en feestdagen. Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u zowel in Nederland als in België binnen 2 werkdagen in huis. Uiteraard met voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Voor de artikelen die niet direct op voorraad zijn, gelden andere levertijden. Deze levertijden vindt u onder het betreffende artikel. Wij doen ons best om uw gehele bestelling in één levering bij u te bezorgen. De levertijd van uw gehele bestelling wordt in dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Hiervan zullen wij u steeds op de hoogte houden.

 

Garantie op het bestelde

De garantie omvat het kosteloos repareren van onderdelen binnen de gestelde garantieperiode, indien deze bij normaal gebruik door materiaal- en/of constructiefouten defect zijn geraakt. De garantie dekt geen schade door vandalisme- en/of aansluitings- en/of bedieningsfouten en/of door afnemer gemaakte kosten. Let op: bij een aantal producten hanteren wij verschillende garantietermijnen bij bedrijfsgebruik en particulier gebruik.

    Bel mij terug
    error: