Nieuw: Mobiele ontvochtiger MDK21 | Beste uit de test

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Nieuw – de MDK21 mobiele ontvochtiger met de best geteste techniek

09/01/2020 De opvolger van de succesvolle MRD20 is nu leverbaar: de MDK21. Deze mobiele ontvochtiger is net als zijn voorganger afkomstig van Wood’s en heeft alle aspecten van de mobiele luchtontvochtiger die hem dus ook ‘best getest’ maken.

De MDK21 is een verrijdbare luchtontvochtiger en bevat de techniek die het best getest is. Hij heeft het schoonste koelgas en de capaciteit van een professionele luchtontvochtiger. Lees meer over de test van de Zweedse Consumentenbond en de beste techniek voor mobiele ontvochtigers.

Wat is een mobiele ontvochtiger?

Een mobiele luchtontvochtiger is gemakkelijk verplaatsbaar, meestal in de vorm van wieltjes onder het toestel. Zo’n verrijdbare ontvochtiger is daardoor uitermate geschikt om de luchtvochtigheid te verlagen in verschillende ruimtes.

De MDK21 verwijdert snel overtollig vocht uit de lucht, dat als water in een reservoir van 4 liter achterblijft. Permanente afvoer is ook mogelijk. Naast het op peil houden van de luchtvochtigheid verwijdert de MDK21 ook muffe geuren.

Een mobiele ontvochtiger met prijswinnende techniek

De nieuwe MDK21 heeft exact dezelfde techniek als de MRD20, die in 2016 door de Zweedse Consumentenbond werd getoetst en als beste mobiele ontvochtiger uit de test kwam. De Zweden prezen de beste mobiele ontvochtiger om zijn energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en robuustheid. Lees de volledige test hier. Alle prijswinnende kenmerken van de MRD20 zijn ook terug te vinden in zijn opvolger. De nieuwe MDK21 behoort hiermee direct tot het topsegment onder de mobiele ontvochtigers.

Woods MDK21 ontvochtiger

De nieuwe MDK21

De MDK21 is milieuvriendelijker dan ooit

De MDK21 is uitgerust met R290. Het nieuwe energievriendelijke koelgas dat voldoet aan de meest recente wetgeving.

Een ander milieuvriendelijk kenmerk van de MDK21 is de instelbare hygrostaat. Die zorgt ervoor dat de mobiele ontvochtiger afslaat wanneer het gewenste luchtvochtigheidsniveau bereikt is. Met andere woorden: de MDK21 werkt alleen als het nodig is, en dat bespaart een hoop energiekosten.

Een extra speciale eigenschap van de best geteste mobiele ontvochtiger is de wasdroogstand. In deze stand verwarmt en droogt de MDK21 de was waardoor deze in no-time droog is.

Voor welke ruimtes is deze verrijdbare ontvochtiger geschikt?

De MDK21 is ideaal voor duurzame ruimtes. Denk bij het inzetten van dit toestel aan een ruimte als een woonkamer, kantoor, caravan of buitenhuis.

De MDK21 produceert op maximale stand slechts 48 dBA geluid. Dat is vergelijkbaar met een koelkast die aanstaat. Door zijn lage decibelniveau veroorzaakt de MDK21 geen geluidsoverlast. De draagbare ontvochtiger is dus geschikt om in te zetten op plekken waar het stil moet zijn, zoals bijvoorbeeld op kantoor.

Lees meer informatie of bestel de MDK21 direct op de productpagina.

Mobiele ontvochtiger

Ook de badkamer is een uitstekende plek voor de verrijdbare ontvochtiger

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

    Bel mij terug
    error: