Superdry handdroger op geluid gemeten.

Superdry handdroger op geluid gemeten

13/03/2014 – Van hands-in handendrogers is bekend dat ze niet bepaald geluidloos zijn. Dat is niet onlogisch als in rekenschap wordt genomen dat lucht met grote snelheden door de toestellen heen worden gejaagd. Veel hands-in handdroogsystemen beschikken over zg. ‘luchtmessen’ waarbij het bewegen van de handen in de luchtstroom een extra geluidsbron vormt.

De Superdry heeft een gepatenteerd systeem waarbij door middel van zogenaamde ‘verdringingstechniek’ de lucht aan twee zijden door geperforeerde oppervlakken op de handen wordt geblazen. De handen hoeven hierdoor niet bewogen te worden hetgeen over het algemeen als comfortabeler wordt ervaren dan het luchtmesprincipe. Ook scheelt het in geluid.

Daarbij beschikt de Superdry handdroger over twee krachtige motoren waardoor op een lager toerennivo toch een enorme luchtverplaatsing mogelijk kan worden gemaakt. En minder toeren = minder slijtage uiteraard wat weer ten goede komt van de levensduur.

Onlangs is een zeer uitgebreide geluidsmeting gedaan met een verrassend resultaat. De Superdry blijkt één van de geluidsarmere onder de hands-in handendrogers te zijn. Lees het rapport voor alle info: ACUSTIC TEST – SUPERDRY HANDDRYER

    Bel mij terug
    error: