Vraag & Antwoord Luchtreinigers

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Wat zijn de eigenschappen van een luchtreiniger?

Maken de luchtreinigers veel lawaai?

De mate van geluid verschilt per luchtzuiveraar. De luchtreinigers die bij u thuis ingezet kunnen worden, zijn stil en geruisarm. De luchtreiniger EAS1300, voor de rookruimte, maakt een licht zoemend geluid.

Hoe vaak moet een luchtreinigingstoestel onderhouden worden?

De luchtreinigers bij u thuis of op kantoor (bijvoorbeeld de TFA55), vergt 1 minuutje aan onderhoud. Afhankelijk van de mate van fijnstof, rook- en geurproblemen moet de luchtzuiveraar schoongemaakt worden. In principe geldt dit voor alle toestellen. De EAS1300 filters moeten 1 keer per jaar vervangen worden.

1. Luchtreiniger in uw ruimte

Hoe weet ik welk apparaat goed is voor mijn ruimte?

Dit is geheel afhankelijk van de oppervlakte van uw ruimte en de mate van vervuiling. Een grotere sterk vervuilde ruimte heeft een sterkere luchtzuiveraar nodig.

Hoe weet ik of ik echt een luchtzuiveraar nodig heb?

Een reiniger lost geur, rook en stofproblemen op. Indien u hiervan problemen ervaart, kan een luchtreinigingsapparaat de oplossing zijn. Een dergelijk apparaat verbetert altijd de binnenlucht in uw ruimte, waardoor een gezonder klimaat wordt gecreëerd.

Is het handig om een luchtbevochtiger en luchtreiniger in één aan te schaffen?

In principe is een luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1 geen verkeerde keuze. Echter de luchtzuiveraar wordt hoger geplaatst dan bij koudwaterbevochtiging. Bij ultrasone bevochtiging in combinatie met ionisatie is een neveneffect het probleem van neerslaande deeltjes.

2. Onderscheid luchtreinigers QualityHygiene

Wat is het verschil tussen de luchtreinigers van QH en gangbare luchtreinigers?

De reinigers van QualityHygiene zijn in tegenstelling tot vele reinigers op de markt, gebouwd om de lucht in uw ruimte voor een lange termijn te reinigen. De inwendige filters  zijn dusdanig afgestemd dat professionele toepassing ook tot de mogelijkheden behoort. Daar waar de gangbare luchtreinigingsapparaten lucht eerst vermengen met rook, zuiveren de rookluchtreinigers (EAS1300) van QualityHygiene door met de natuur mee te werken: een combinatie van verdringing en filtratie.

3. Service QualityHygiene

Kan ik vrijblijvend advies aanvragen?

U kunt uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor al uw vragen over onze luchtreinigers en welk product het beste geschikt is voor uw situatie. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag (09:00 – 17:00) via +31 20 6702567. U kunt ook het contactformulier invullen.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor leveringen in NL en BE kunt onze condities hier bekijken.

Wat is de levertijd?

Na de aanschaf van een product, maken wij met u een afspraak om in te plannen wanneer het luchtreinigingstoestel afgeleverd moet komen worden. De meeste producten zijn bij ons op voorraad, u kunt dan verwachten dat u uw apparaat binnen 1 tot 3 werkdagen binnen heeft. Bekijk de overige verzendingsdetails.

Wat is de garantietermijn?

Voor particuliere afnemers staat er een garantietermijn van 2 jaar. Voor onze zakelijke klanten geldt er een garantietermijn van 1 jaar.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

    Bel mij terug
    error: