Vrijstaande desinfectiezuil met automatische dispenser

Snel naar: product en prijs

Vrijstaande desinfectiepaal met automatische dispenser

Desinfectiezuilen met automatische alcohol dispenser desinfecteren contactloos je handen. Ze werken automatisch door middel van een sensor. De contactloze werking maakt de automatische desinfectie dispenser zeer hygiënisch. Dat is erg belangrijk tijdens een griep-epidemie.

Lees hier meer over de eigenschappen van een automatische desinfectiezuil met alcohol handgel dispenser en waarom ze essentieel zijn voor plekken zoals een winkel, kantoor, supermarkt, gemeentehuis, station, tandartspraktijk en zorginstelling.

De verspreiding van het griepvirus tegengaan

De verspreiding van virussen wordt mogelijk gemaakt door de concentratie van mensen. Deze conglomeratie is echter onvermijdelijk omdat sommige plaatsen van vitaal belang zijn voor de samenleving. Denk aan een supermarkt of een treinstation. Met een automatische touch-free desinfectiezuil help je deze plaatsen een beetje veiliger te maken. Winkelend publiek of reizigers betreden je ruimte met schone, gedesinfecteerde handen, waardoor de kans op verdere verspreiding van het griepvirus minimaal is. Lees ook de instructies handhygiëne van het RIVM.

Waarom een automatische desinfectiezuil essentieel is voor iedere werkplek

Met een desinfectiezuil garandeer je goede handhygiëne voor je bezoekers én werknemers. En dat is zeer belangrijk om de verspreiding van het griepvirus te stoppen. Bezoekers zullen het bovendien waarderen dat zij hun handen kunnen desinfecteren. Het zorgt voor een veiliger gevoel. Hierdoor verhoogt een touchfree desinfectiezuil met alcohol dispenser ook je klanttevredenheid en je imago.

Voor welke ruimtes is een automatische dispenser desinfectie geschikt?

Een mobiele desinfectiezuil met automatische alcohol desinfectie dispenser is geschikt voor ieder type gebouw waar mensen werken en waar bezoekers komen. Denk daarbij aan een station, supermarkt, gemeentehuis, winkel of kantoor. Ook gebouwen waar een goede handhygiëne essentieel is hebben baat bij het gebruiken van een touchfree desinfectie zuil. Voorbeelden zijn: een restaurant, café, bar, ziekenhuis, zorginstelling, tandartspraktijk en een magazijn.

desinfectiezuil-automatisch

Foto: klik om in te zoomen

De werking van de automatische desinfectiezuil

Deze touchfree desinfectiezuil heeft een automatische handgel dispenser. Dit klinkt misschien als iets ingewikkelds, maar dat is het niet. In tegenstelling: het is zelfs een zeer gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk toestel. Verder is hij vrijstaand en is elektrische aansluiting niet nodig.

De werking is eveneens eenvoudig. De alcohol dispenser met sensor voor handgel geeft enkel desinfectiemiddel af als je je handen eronder houdt. Ook vangt het druppels op. Hierdoor voorkom je verspilling. Door het desinfecteren van je handen bescherm je jezelf tegen het griepvirus. De grote kracht van een automatische desinfectie zuil is dus zijn gemak en hygiëne.

Veilig en gemakkelijk te onderhouden

De disenfectiezuil met alcohol dispenser is beveiligd met een sleutel, waardoor hij niet door onbevoegden kan worden meegenomen. Vandalisten hebben eveneens geen kans. De zware stalen zuil (totaal 15 kg!) is stabiel en van hoogwaardige kwaliteit. De stalen voet van 6 kg zorgt ervoor dat hij stevig op zijn plek blijft staan.

Het onderhouden van de desinfectiezuil met sensor is eenvoudig. Het reservoir is namelijk gemakkelijk af te nemen om desinfectiemiddel bij te vullen. Het reservoir heeft een inhoud van 1000 ml en één dosering is 1 ml. De automatische desinfectie dispenser is overigens universeel navulbaar met alcohol gel of zeepcrème.

De voordelen van een desinfectiezuil op een rijtje

 • Geen elektrische installatie
 • Veilig, zeer stevig en vandaalbestendig
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Universeel navulbaar met gels en crèmes
 • Eenvoudig te plaatsen en mobiel
 • Zeer hygiënisch
 • Positieve boost klanttevredenheid en imago
desinfectiezuil-automatische-dispenser-desinfectie
Mobiele desinectiezuil touchfree automatisch

volg ons

Spat of Kuchscherm voor Bureau

Veelgestelde vragen met betrekking tot desinfectiezuilen

Je kunt de beste desinfectiezuil direct online aanschaffen in onze webshop.

Een desinfectiezuil is een slimme investering. Het zorgt ervoor dat je de handhygiëne van je personeel en bezoekers waarborgt. En dat is zeer belangrijk om de verspreiding van virussen tegen te gaan.

Een desinfectiezuil is gemaakt om jouw handen te desinfecteren. Dit doet de zuil door desinfectiemiddel af te geven. De beste desinfectiezuilen werken contactloos en automatisch.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met de desinfectiezuil. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Bel mij terug
  error: