Professionele luchtbevochtiger voor een grote ruimte

Snel naar: product en prijs

Professionele luchtbevochtiger, geschikt voor grote ruimtes

Een professionele luchtbevochtiger is het beste voor grote ruimtes door zijn hoge capaciteit. Een ruimte heeft vaak te kampen met droge lucht. Dat veroorzaakt grote schade aan kostbare spullen. Zoals bijvoorbeeld een houten vloer, meubilair, antiek, een muziekinstrument en schilderijen.

Met een professionele bevochtiger bescherm je zorgeloos al jouw kostbare spullen. Het toestel bevochtigt grote kamers namelijk op een manier waardoor deze altijd de juiste luchtvochtigheid bereikt. Die ligt tussen de 50% en 60%.

 

Wat zijn de gevaren van droge lucht in grote ruimtes?

Droge lucht in grote ruimtes zijn niet alleen voor natuurlijke materialen zoals hout gevaarlijk. Ook bij mensen geeft het gezondheidsklachten. Een aantal mogelijke gevolgen wanneer droge lucht optreedt in een grote ruimte.

 • Scheurende vloeren
 • Loslatende plinten
 • Krimpend hout
 • Scheuren in meubilair
 • Ontstemmende muziekinstrumenten
 • Luchtwegklachten, zoals keelpijn en hoesten
 • Vermoeidheidsklachten
 • Statische elektriciteit

 

Welke soorten professionele luchtbevochtigers zijn er?

Ben je op zoek naar een luchtbevochtiger voor een grote ruimte met een hoge capaciteit? Dan is een koudwaterbevochtiger de beste keuze voor jou. Dit type bevochtiger kenmerkt zich door haar grote watertankinhoud, grote werkoppervlak en lage energieverbruik. Het is daarnaast een optie om de professionele luchtbevochtiger op de waterleiding aan te sluiten. Zo kan de luchtbevochtiger een permanente toevoer van water krijgen.

Een professionele luchtbevochtiger is perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld een museum, kerk, tentoonstellingszaal, laboratorium, drukkerij of telefooncentrale.

 

Waar let je op bij het kopen van een professionele luchtbevochtiger?

Een luchtbevochtiger voor professioneel gebruik moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste moet de bevochtiger een hoge capaciteit hebben. Zodat hij in staat is om zeer grote oppervlaktes te bevochtigen. Een professionele bevochtiger moet dus ruimtes bevochtigen die groter zijn dan 60m2, zoals bijvoorbeeld 100m2, 200m2 of 300m2. Een tweede eis is het hebben van een grote watertankinhoud. Je wilt in een professionele omgeving natuurlijk niet om de haverklap de bevochtiger bijvullen met water.

Een derde voorwaarde is een laag energieverbruik. Uit ervaring weten we dat professionele luchtbevochtigers veel werkuren maken. Het is daarom belangrijk dat deze toestellen energiezuinig zijn. Zodat je als ondernemer niet wordt verrast door de energierekening. Tot slot is het belangrijk om een laag geluidsniveau te hebben. We begrijpen dat in ruimtes als musea en kerken een stil toestel belangrijk is. Een geluidsarme bevochtiger is voor deze plaatsen dus aan te raden. Let dus goed op het decibelniveau van de bevochtiger.

De professionele luchtbevochtigers van QualityHygiene staan bekend om hun topkwaliteit. Ze zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Bekijk hieronder de drie best verkochte industriële bevochtigers.

TB150 luchtbevochtiger van Thyzo

De TB150 (meer info): Beste budget keuze voor grote ruimte bevochtiging. Makkelijk verrijdbaar.

koudwater-luchtbevochtiger-tb260

De TB260 (meer info): De meest duurzame en stille keuze. Direct klaar voor gebruik en makkelijk verrijdbaar.

luchtbevochtiger-TB600

De TB600 (meer info): Beste uit assortiment. Hoogste capaciteit en grootste tankinhoud. Filtereffect van 100%.

Krachtigste professionele luchtbevochtiger:

TB150 LUCHTBEVOCHTIGER

 

Professionele luchtbevochtiger

volg ons

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Bel mij terug
  error: