5 redenen om een bevochtiger te kopen

Snel naar: product en prijs

Waarom het gezond is om een eigen bevochtiger te kopen? 5 beste redenen

Een combinatie van de droge lucht in de winter en gesloten ramen kunnen schade aanrichten aan uw gezondheid. De beste manier om droge lucht te voorkomen en daarmee het verminderen van de vatbaarheid voor infecties, is om te investeren in een luchtbevochtiger. Bent u bijvoorbeeld vaak verkouden, dan is het goed om naar een luchtbevochtiger te kijken.

Van de La Roche-Posay site: “De lichaamshuid kan droog of zelfs extreem droog aanvoelen. Omdat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is, kunt u hier veel hinder van ondervinden. De rode, ruwe en schilferige lichaamshuid voelt trekkerig aan en is snel geirriteerd. Bij extreme gevallen kunt u er zelfs last van hebben bij het dragen van kleding. Om de structuur van een droge lichaamshuid te verbeteren, moet ze goed worden gehydrateerd. Het vergt ook enkele dagelijkse gewoonten om deze huid zacht en glad te houden.”

De voordelen van een luchtbevochtiger in huis voor uw gezondheid:

1. Verlichting van uw voorhoofdholte. Volgens vele KNO-experts, heeft het verspreiden van vocht een positief effect op de sinus.

2. Sneller genezen. Of het nu gaat om astma of allergieën, een luchtbevochtiger houdt uw neus bevochtigd en helpt bij het versnellen van het genezingsproces. Voor mensen met allergieën, zijn luchtbevochtigers die speciaal zijn ontworpen om ook de lucht te zuiveren.

3. Geen neusbloedingen. Als je regelmatig last hebt van bloedneuzen door droogte in uw kamer, is het het waard een apparaat in huis te nemen. Velen hebben teruggekoppeld dat een luchtbevochtiger zeker hier tegen helpt.

4. Voorkom snurken. De vocht van een luchtbevochtiger helpt de keel tegen het uitdrogen en verlicht de mate van snurken en het vervelende geluid dat het met zich mee brengt.

5. Goed voor uw huid. Een luchtbevochtiger in uw kamer kalmeert de droge huid. Niet alleen je gezicht zal beter aanvoelen, maar ook je handen en lippen voelen niet meer uitgedroogd.

Speciaal voor de slaapkamer:

WHU600X BEVOCHTIGER

 

Luchtbevochtiger voor de slaaapkamer

volg ons

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

2 reacties

 • Grison Maria, op 26/07/2021 om 14:34

  Helpt een luchtbevochtiger als je last hebt van droge ogen?
  Wat is het verschil van een luchtbevochtiger met een
  waterverdamper die je ook vult met etherische oliën?

  • Beste Maria een luchtbevochtiger kan idd verlichting brengen bij droge ogen. Een (koud-)water bevochtiger werkt op basis van verdamping en een ultrasoon bevochtiger werkt door middel van verneveling. Deze nevel moet dus nog verdampen zodra hij uit het toestel komt. Bij de meeste ultrasone luchtbevochtigers kun/mag je geen oliën toevoegen. Daar heb je aparte (geur-)diffusers voor. Etherische oliën werken niet goed in samenwerking met een ultrasoon bevochtiger. Het is niet goed voor het trilplaatje. Wel kun je bij veel modellen in een schuiflade aan de zijkant oliën druppelen zodat je toch een vorm van geurverspreiding hebt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Bel mij terug
  error: