Luchtontvochtiger kopen? Hier is goed advies

Snel naar: product en prijs

Luchtontvochtiger Kopen? Welke heb je nodig?

Vochtigheid kan niet alleen de muren van ons huis vernielen, maar een teveel aan vocht kan ook onze gezondheid aantasten. Een goede manier om de vochtigheid in je huis (tussen 40 en 60%) op afstand te houden is de aanschaf van een luchtontvochtiger. Het probleem is dat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn dat je misschien niet zeker weet welke je dan moet kopen. Wat nodig is als je een elektrische luchtontvochtiger gaat kopen is een goed advies. En des te meer omdat je een luchtontvochtiger niet alleen voor één seizoen koopt. Vind hier uitgebreide informatie, advies en tips voor de juiste luchtontvochtiger voor jou te kopen!

 

Moet ik een luchtontvochtiger kopen?

De luchtvochtigheid waarbij het menselijk lichaam zich comfortabel voelt in een ruimte ligt tussen 40 en 60 procent. De relatieve luchtvochtigheid in huis meet je snel en duidelijk met een hygrometer. Deze meter brengt de luchttemperatuur en luchtvochtigheid in kaart. Hiermee kun je zien of de relatieve vochtigheid bij jou thuis op peil is of niet. Veel elektrische luchtontvochtigers hebben een ingebouwde hygrometer. Als we deze waarden, en met name 60%, regelmatig overschrijden, zullen we geen andere keuze hebben dan de aanschaf van een luchtontvochtiger te overwegen. Met zo’n luchtontvochtiger verbetert niet alleen uw gezondheid, maar ook de reparatie van uw huis, want met zo’n hoge vochtigheidsgraad hebben de muren er zeker onder te lijden.

Een luchtontvochtiger heeft de functie al het water in de omgeving te absorberen om het op te slaan in een reservoir dat we moeten legen als het volloopt. Maar we hoeven dit water niet weg te gooien, want het wordt gedestilleerd en kan worden gebruikt voor onze planten, voor het strijkijzer of een stoomapparaat.

 

Wat zijn de gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid?

Een hoge luchtvochtigheid in huis heeft een aantal negatieve gevolgen, niet alleen voor ons huis maar ook voor onze gezondheid:

 • Ongedierte (zilvervisjes, duizendpoten, kakkerlakken etc.)
 • Muffe geur
 • Kamers voelen benauwd aan
 • Schimmels, mijten en zwammen (astmatische klachten, allergieën)
 • Rottend, krakend hout
 • Condensvorming

 

luchtontvochtiger kopen

 

Welke soorten luchtontvochtigers zijn er?

De eerste verdeling die we kunnen maken is of we een vaste of draagbare luchtontvochtiger willen. Weliswaar zijn de vaste exemplaren over het algemeen efficiënter, maar ze zijn minder comfortabel, omdat we ze niet naar andere kamers kunnen verplaatsen.

De belangrijkste classificatie heeft echter te maken met de manier waarop ze de lucht onttrekken aan het water, de koelmiddelen of de droogmiddelen. Terwijl de eerste de lucht drogen en koelen dankzij een warmtewisselingscircuit waarbij een deel van het in de binnenkomende lucht aanwezige water condenseert (dat in een reservoir terechtkomt), onttrekken de laatste het vocht aan de lucht met droogmiddelen.

Als gevolg van deze werking zullen zij enig periodiek onderhoud vergen. Bij de eerste zullen we ons dus zorgen moeten maken over het periodiek legen van de tank, bij de tweede zullen we het materiaal moeten vervangen (hoewel er andere zijn die zichzelf regenereren in contact met de lucht).

Koelmiddelen zijn meestal groter, lawaaieriger en ambitieuzer in hun prestaties en presteren beter op plaatsen met hoge temperaturen en vochtigheid. Droogmiddelen zijn bescheidener, stiller en compacter, en zijn interessant voor lage temperaturen en omgevingen met een gemiddelde vochtigheid.

 

Waarop letten bij  het kopen van een luchtontvochtiger? 9 Tips

 1. Hoeveelheid te behandelen lucht (grootte van de ruimte). Eerst en vooral moet je nagaan of je de elektrische luchtontvochtiger nodig hebt voor een specifieke kamer, voor het hele huis (misschien als je in een flat, studio of loft woont) of dat je de luchtontvochtiger op verzoek door de kamers gaat verplaatsen. De fabrikanten geven dit dan ofwel in kubieke meter ofwel met de maximale oppervlakte (in dit geval in vierkante meter).
 2. Extractiecapaciteit. Meet de liters water die het gedurende 24 uur aan de lucht kan onttrekken. Je vindt deze gegevens in de technische fiche van de fabrikant. Hoe hoger dit cijfer, hoe meer vermogen er nodig is.
 3. Energieverbruik en efficiëntie. In verband met het vorige punt staat het energieverbruik: hoe groter de afzuigcapaciteit, hoe meer stroom het apparaat nodig heeft en hoe meer energie het verbruikt, hoewel dit geen exacte correlatie is, aangezien niet alle apparaten even efficiënt zijn.
 4. Tankinhoud. Zoals we in het vorige punt hebben uitgelegd, moet de tank om de zoveel tijd worden geleegd, zodat het apparaat blijft werken. Houd daar rekening mee, vooral als er veel vocht in huis is of als je niet aanwezig bent om hem te legen (er zijn er met een afzuigbuis).
 5. Grootte en gewicht. Als we ervoor gekozen hebben een laptop te kopen, worden grootte en gewicht cruciaal, omdat we hem moeten verplaatsen en in verschillende kamers moeten plaatsen. Het moet zo comfortabel mogelijk te dragen en mee te nemen zijn, en om dezelfde reden licht.
 6. Geluid. Het zijn normaal gesproken stille apparaten, hoewel ze in geen geval meer dan 60 dB mogen bedragen.
 7. Temperatuur. Iets relevants, want de luchtontvochtiger moet een temperatuurbereik hebben dat zich aanpast aan het gebied waar u woont.
 8. Onderhoud. Je moet ook de filters die de lucht filteren van tijd tot tijd verwijderen om ze schoon te maken en te vervangen. Hierbij is het niet alleen van belang dat deze handeling kan worden uitgevoerd, maar ook dat het gemakkelijk is, dat de filters wasbaar zijn en dat er reserveonderdelen beschikbaar zijn.
 9. Connectiviteit en programmering. Hoewel sommige mensen ze continu in werking hebben, kan het interessant zijn om ze in tijdsloten te programmeren of op afstand te bedienen, vooral als we niet veel thuis zijn of als het om een tweede huis gaat.

 

Welk type luchtontvochtiger moet ik kopen voor mijn situatie?

Bekijk hieronder een beknopt overzicht van soorten luchtontvochtigers. Ben je er niet zeker van welk apparaat het meest geschikt is voor jouw situatie? Bel dan +31 20 670 2567.

 

Adsorptie droger voor een koude ruimte

De adsorptie luchtontvochtiger is goed voor een koude en vochtige ruimte. Dit apparaat gebruik je vaak voor een boot, caravan, schuur en garage. Maar ook in een slaapkamer en kleine woonkamer. De elektrische luchtontvochtiger heeft meestal een instelbare hygrostaat met vochtigheidsindicatie. Let op de ontvochtigings-capaciteit en ook dat het opvangreservoir niet minder is dan 2 liter. Omdat er geen compressor nodig is bij de adsorptie techniek is het vaak een stille luchtontvochtiger.

 

luchtontvochtiger Wood's WDD80 adsorptie

 

Meer informatie over de: Adsorptie droger

 

Mobiele condens luchtdrogers: voor woonkamer, slaapkamer en zolder

De mobiele condens luchtontvochtiger werkt goed in een kleine woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor en zolder. Hij is speciaal ontwikkeld voor huishoudelijk gebruik. Hij is geruisarm en heeft een handvat zodat hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Het merk Woods heeft een duurzame lijn met draagbare luchtontvochtigers. En het programma is kort geleden aangevuld met de MDK21. De techniek van deze elektrische luchtontvochtiger is als beste getest en geschikt voor ruimtes tot 200 m3.

 

Woods mobiele luchtontvochtiger R290

 

Meer informatie over de: Mobiele condensdroger

 

Condens luchtdroger voor grote ruimte, kelder, opslagruimte, washok enz.

De semi professionele luchtontvochtiger met compressor techniek is geschikt voor een grote woonkamer, appartement, kelder, kruipruimte, opslagruimte, kantoor en winkel. Voor bijvoorbeeld muziekinstrumenten. En voor een expositieruimte in een museum voor het behoud van kunstvoorwerpen. Maar ook om je was te drogen. Bekijk in het productoverzicht welke van deze luchtontvochtigers het beste de relatieve vochtigheid bij jou in evenwicht brengt. De Woods luchtontvochtiger ED50 is zelfs als beste getest in 2016 als meest effectieve en daarmee qua energie de zuinigste luchtontvochtiger.

 

ED50 best geteste ontvochtiger

 

Meer informatie over de: condens droger

 

Bouwdroger voor professioneel gebruik

De robuuste bouw luchtontvochtiger is geschikt voor een bouwplaats, opslagruimte of magazijn en een grote garage. Kortom bedoeld voor grote ruimtes waar je snel wil drogen. Deze professionele bouwdroger is doorgaans in staat om de vochtige lucht in zeer korte tijd te ontvochtigen. Stevige zwenkwielen brengen de krachtige luchtdroger gemakkelijk op zijn plaats.

 

Luchtontvochtiger kopen, Wood's WCD4

 

Meer informatie over de: bouwdroger

 

Luchtontvochtiger aan de wand voor zwembaden

Wand luchtontvochtigers zijn drogers die je meestal plaatst in een kelder, zwembad, museum, bibliotheek en garage. Met zijn hoge capaciteit en geruisarme werking is deze wandontvochtiger ideaal voor een groot oppervlak die een snelle en efficiënte ontvochtiging eist. Ook in een stille omgeving. Hij verwijdert met gemak overtollig vocht en geur. Vooral voor zwembaden zijn ook alle metalen onderdelen gegalvaniseerd en beschermd tegen chloorhoudende vloeistoffen.

 

luchtontvochtiger Wood's WPF

 

Meer informatie over de: wand luchtdroger

 

Hoe bespaar ik energie bij het gebruik van een luchtontvochtiger? Tips.

TIP 1. Om écht te besparen op je elektriciteitsrekening en om je ecologische voetafdruk te verminderen, is het mogelijk om de werking van jouw luchtontvochtiger te optimaliseren. Houd het toestel niet de gehele dag aan en stel de hygrostaat op een redelijk niveau (eerder 50 procent dan 30 procent). En houd deuren en ramen gesloten wanneer het toestel draait. Zo help je het milieu ook.

TIP 2. Zorg voor een slimme plaatsing van het toestel op een wat meer centraal gelegen punt in de ruimte. Niet te dicht bij een wand zodat het toestel de vochtige lucht vrij aanzuigt en de droge lucht vrij uitblaast.

TIP 3. Houd het toestel weg van overmatig stof of vuil. Hierdoor vinden vaak verstoppingen plaats. De inwendige techniek beschadigt hierdoor. Controleer wat dat betreft het toevoerfilter van jouw lucht ontvochtigingstoestel regelmatig zodat het zo efficiënt mogelijk blijft werken.

  Boot ontvochtiger
   299,95 ( 247,89 Excl BTW)

  Woods WDD80 solide

  Luchtontvochtiger/ Adsorptiedroger met luchtreiniging van topmerk Wood's

  Omschrijving

  *** 8 L/24 UUR - 2 L TANK ***   Solide adsorptiedroger met luchtreiniger van topmerk Wood's De WDD80 luchtdroger is al jaren een bestseller in het…

  Gebruikstoepassing

  garage, schuur, caravan, boot, vakantiehuisje, koude ruimten. Max. werkgebied: tot 160 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Mobiele luchtontvochtiger
   199,95 ( 165,25 Excl BTW)

  Woods MDK11 portable *NIEUW*

  Nieuwe topper onder de compacte ontvochtigers. Krachtig, stil en draagbaar.

  Omschrijving

  *** 10 L/24 UUR - 1,8 L TANK ***   Draagbare ontvochtiger van Wood's: compact, geruisarm en gemakkelijk te gebruiken De MDK11 is een nieuwe ontvochtiger…

  Gebruikstoepassing

  badkamer, kruipruimte, kelder, kantoorkamer, slaapkamer, kleine huiskamer. Max werkgebied: tot 135 m3.

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  MDK13-ontvochtiger
   239,95 ( 198,31 Excl BTW)

  Woods MDK13 portable *NIEUW*

  Nóg krachtigere ontvochtiger voor badkamers en kleine ruimtes

  Omschrijving

  *** 12 L/24 UUR - 1,8 L TANK ***   De MDK13: Heavy duty ontvochtiger voor badkamers en kleine ruimtes De nieuwe MDK13 ontvochtiger komt wederom…

  Gebruikstoepassing

  badkamer, kruipruimte, kelder, kantoorkamer, slaapkamer, kleine huiskamer. Max werkgebied: tot 162 m3.

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods mobiele luchtontvochtiger R290
   399,95 ( 330,54 Excl BTW)

  Woods MDK21

  De beste mobiele luchtontvochtiger

  Omschrijving

  *** 20 L/24 UUR - 4 L TANK *** De beste mobiele ontvochtiger komt van Wood's Wilt u een mobiele luchtontvochtiger kopen voor de wat…

  Gebruikstoepassing

  kelder, buitenhuis, kantoor, huiskamer en wasdrogen. Max. werkgebied: tot 200 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods mobiele luchtontvochtiger R290
   499,95 ( 413,18 Excl BTW)

  Woods MDK26

  Heavy duty mobiele luchtontvochtiger

  Omschrijving

  *** 25 L/24 UUR - 4 L TANK *** Heavy duty mobiele ontvochtiger van Wood's Een compacte luchtontvochtiger met professionele power. Dat is de nieuwe…

  Gebruikstoepassing

  kelder, buitenhuis, kantoor, huiskamer en wasdrogen. Max. werkgebied: tot 300 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods AD30 luchtontvochtiger luchtreiniger
   499,95 ( 413,18 Excl BTW)

  Woods AD20: alles-in-één

  super-intelligente portable luchtontvochtiger en luchtreiniger

  Omschrijving

  *** LO: 23 L/24 UUR - 4 L TANK *** *** LR: 310 M3/24 UUR - 100 M2 *** LO = luchtontvochtiger, LR = luchtreiniger…

  Gebruikstoepassing

  huiskamer, slaapkamer, kantoorruimte en wasdrogen. Max. werkgebied: tot 270 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods AD30 luchtontvochtiger luchtreiniger
   599,95 ( 495,83 Excl BTW)

  Woods AD30: alles-in-één

  super-intelligente portable luchtontvochtiger en luchtreiniger

  Omschrijving

  *** LO: 26 L/24 UUR - 4 L TANK *** *** LR: 310 M3/24 UUR - 100 M2 *** LO = luchtontvochtiger, LR = luchtreiniger…

  Gebruikstoepassing

  huiskamer, slaapkamer, kantoorruimte en wasdrogen. Max. werkgebied: tot 320 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods SW22FW luchtontvochtiger
   599,00 ( 495,04 Excl BTW)

  Woods SW22 luchtontvochtiger

  De nieuwe bestseller onder de ontvochtigers

  Omschrijving

  *** 13,5 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  Duurzaam en krachtig: de Wood's SW22 luchtontvochtiger Vermijd schade door vocht met een duurzame Wood’s luchtontvochtiger. Te…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 270 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  luchtontvochtiger woods SW38
   699,00 ( 577,69 Excl BTW)

  Woods SW38 luchtontvochtiger – Best getest

  Beste uit de 2020 test. De alleskunner onder de ontvochtigers.

  Omschrijving

  *** 19 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  Krachtige luchtontvochtiger: de Wood's SW38 Vermijd schade door vocht met een duurzame Wood’s luchtontvochtiger. Te vochtige lucht…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 378 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  SW42 luchtontvochtiger Woods Zweden
   759,00 ( 627,27 Excl BTW)

  Woods SW42 luchtontvochtiger

  De harde werker onder de ontvochtigers uit Zweden

  Omschrijving

  *** 25,5 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  Krachtige luchtontvochtiger: de Wood's SW42 Vermijd schade door vocht met een duurzame Wood’s luchtontvochtiger. Te vochtige…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 513 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  ontvochtiger-made-in-canada
   594,00 ( 490,91 Excl BTW)

  Luchtontvochtiger Woods DS36

  **** NIET MEER LEVERBAAR ***

  Omschrijving

  *** 21 L/24 UUR - 10,4 L TANK ***   De harde werker: de DS36 luchtontvochtiger van Wood's *** NIET MEER LEVERBAAR *** Stop schade door vocht…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 475 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods luchtontvochtiger SW45 zwart
   669,00 ( 552,89 Excl BTW)

  Woods SW45 luchtontvochtiger

  De harde werker onder de ontvochtigers uit Zweden

  Omschrijving

  *** 25,5 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  Krachtige luchtontvochtiger: de Wood's SW45 Vermijd schade door vocht met een duurzame Wood’s luchtontvochtiger. Te vochtige…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 513 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Woods ED50 luchtontvochtiger zwart R290
   749,00 ( 619,01 Excl BTW)

  Woods ED50 – Best Getest

  Best getest van Wood's. Een betere bestaat niet.

  Omschrijving

  *** 30 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  ***   ALS BESTE GETEST  *** De beste luchtontvochtiger: de Wood's ED50 Geen schade door vocht…

  Gebruikstoepassing

  kelder, kantoor, opslag, wasdrogen. Max. werkgebied: tot 567 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  LD24 wasgoedontvochtiger
   799,00 ( 660,33 Excl BTW)

  Woods LD24 wasgoedontvochtiger

  Luchtontvochtiger speciaal voor wasgoed

  Omschrijving

  *** 12 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  De beste luchtontvochtiger voor je wasgoed: de Wood's LD24 Efficiënte en energie zuinige wasgoedontvochtiger, geoptimaliseerd voor…

  Gebruikstoepassing

  wasdrogen, kelder, opslag, kantoor. Max. werkgebied: tot 220 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  best getest luchtontvochtiger
   879,00 ( 726,45 Excl BTW)

  Woods LD40 wasgoedontvochtiger – Best Getest

  Luchtontvochtiger speciaal voor wasgoed

  Omschrijving

  *** 13 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  ***   ALS BESTE GETEST IN ZWEDEN 2022  *** De beste luchtontvochtiger voor je wasgoed: de…

  Gebruikstoepassing

  wasdrogen, kelder, opslag, kantoor. Max. werkgebied: tot 270 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  best getest luchtontvochtiger
   929,00 ( 767,77 Excl BTW)

  Woods LD44 wasgoedontvochtiger

  Luchtontvochtiger speciaal voor wasgoed

  Omschrijving

  *** 19 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  De beste luchtontvochtiger voor je wasgoed: de Wood's LD44 Efficiënte en energie zuinige wasgoedontvochtiger, geoptimaliseerd voor…

  Gebruikstoepassing

  wasdrogen, kelder, opslag, kantoor. Max. werkgebied: tot 378 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  best getest luchtontvochtiger
   999,00 ( 825,62 Excl BTW)

  Woods LD48Pro+ wasgoedontvochtiger

  Luchtontvochtiger speciaal voor wasgoed

  Omschrijving

  *** 31 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***  De beste luchtontvochtiger voor je wasgoed: de Wood's LD48Pro+ Efficiënte en energie zuinige wasgoedontvochtiger, geoptimaliseerd voor…

  Gebruikstoepassing

  wasdrogen, kelder, opslag, kantoor. Max. werkgebied: tot 495 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  dsc95p-luchtontvochtiger
   2.171,95 ( 1.795,00 Excl BTW)

  Wood’s DSC95P luchtontvochtiger

  Beste droger voor kruipruimtes en kelders. High-end Zweedse techniek.

  Omschrijving

  *** 42 L/24 UUR ***   Super luchtontvochtiger van Wood's, voor grote ruimtes (NIEUW!) Wood's staat garant voor de beste kwaliteit De Canadese luchtontvochtiger-gigant Wood's begon haar…

  Gebruikstoepassing

  kruipruimte, kelder, opslag, magazijn. Max werkgebied: tot 621m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Wood's WCD4 bouwdroger
   1.203,95 ( 995,00 Excl BTW)

  Wood’s WCD4 Pro

  Beste bouwdroger van 2020. High-end Zweedse techniek.

  Omschrijving

  *** 41 L/24 UUR - 11,4 L TANK ***   Super bouwdroger van Wood's, stapelbaar en zeer milieuvriendelijk (NIEUW!) Wood's staat garant voor de beste kwaliteit…

  Gebruikstoepassing

  verhuur, bouwplaats, magazijn, museum of een archief. Max werkgebied: tot 620 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Boudroger WCD8HGPRO
   1.995,00 ( 1.648,76 Excl BTW)

  Wood’s WCD8HG Pro bouwdroger

  Beste bouwdroger van 2022. High-end Zweedse techniek.

  Omschrijving

  *** 49 L/24 UUR - 9 L TANK ***   Super bouwdroger van Wood's, voor grote ruimtes (NIEUW!) Wood's staat garant voor de beste kwaliteit De…

  Gebruikstoepassing

  verhuur, bouwplaats, magazijn. Max werkgebied: tot 1215 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  Bouwdroger Woods Luchtontvochtiger
   1.208,79 ( 999,00 Excl BTW)

  Woods WCD6HGM – bouwdroger

  Solide bouwdroger / luchtontvochtiger

  Omschrijving

  *** 88 L/24 UUR - PERMANENTE AFVOER ***    Krachtige en solide Wood's luchtontvochtiger - bouwdroger De Woods WCD6HGM bouwdroger is een zeer robuuste luchtontvochtiger die geschikt is voor…

  Gebruikstoepassing

  bouwdroger en andere plaatsen waar snel gedroogd moet worden. Max. werkgebied: tot 1500 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  luchtontvochtiger Wood's wand model
   2.413,95 ( 1.995,00 Excl BTW)

  Woods WPF52

  Multi inzetbare professionele wandluchtontvochtiger

  Omschrijving

  *** 58 L/24 UUR - PERMANENTE AFVOER ***    Krachtige en geruisarme Wood's wandontvochtiger. Wood's WPF52 is een gloednieuwe wandontvochtiger en speciaal ontwikkeld voor grotere gebieden zoals bibliotheken, musea,…

  Gebruikstoepassing

  zwembaden (binnen), kantoren, musea, bibliotheken, grote kelders. Max. werkgebied: tot 900 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten
  luchtontvochtiger Wood's wand model
   3.623,95 ( 2.995,00 Excl BTW)

  Woods WPF100

  Professionele wand-luchtontvochtiger

  Omschrijving

  *** 99 L/24 UUR - PERMANENTE AFVOER ***    Krachtige en geruisarme Wood's wandontvochtiger. Wood's WPF100 is een gloednieuwe wandontvochtiger en speciaal ontwikkeld voor grotere gebieden zoals bibliotheken, musea,…

  Gebruikstoepassing

  zwembaden (binnen), kantoren, musea, bibliotheken, grote kelders. Max. werkgebied: tot 2100 m3

  Niet zeker over de toepassing van dit product?

  +31 20 6702567
  Bestellen Meer weten

Speciaal voor de slaapkamer:

MDK13 ONTVOCHTIGER

 

Luchtontvochtiger kopen

Zoekt u ook een stille ontvochtiger voor de huiskamer?

MDK21 ONTVOCHTIGER

 

Luchtontvochtiger kopen

Veel gestelde vragen over luchtontvochtiger kopen:

Al onze luchtontvochtigers hebben een instelbare hygrostaat zodat ze alleen werken als dat nodig is. 

Na de eerste ontvangst is het verstandig de luchtontvochtiger minimaal 8 uur rechtop te laten staan voordat je hem in gebruik neemt. Bij rechtop verplaatsen daarna kun je dat beperken tot een uur.

Omdat een luchtontvochtiger altijd een ventilator heeft kan hij nooit geluidloos zijn. Er zijn echter luchtontvochtigers die zelfs in een slaapkamer kunnen worden toegepast.

Direct online een luchtontvochtiger bestellen?

Druk op deze knop en zoek de luchtontvochtiger van jouw keuze:

  Bel mij terug
  error: