Luchtbevochtiger test | De beste volgens consumenten

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Een luchtbevochtiger test van de Amerikaanse consumentenbond wijst de beste aankoop uit

De WHU600X van Wood’s (voorheen MJS-601 bevochtiger van HACE) is uitgeroepen tot beste koop voor in huis in de luchtbevochtiger test van de Allergy Consumer Review. Deze Amerikaanse instantie is een soort consumentenbond op het gebied van allergie bestrijding. Lees verder waarom de WHU600X als beste luchtbevochtiger uit de test is gekomen.

Waarom roept de consumentenbond de WHU600X uit als beste?

Volgens de Amerikanen overtreft de WHU600X de concurrentie door haar sublieme kwaliteit. Zo maakt de winnaar uit de luchtbevochtiger test amper geluid en verbruikt het nauwelijks energie. Perfect in te zetten ’s nachts voor slaapkamers en kinderkamers dus. Een ander groot voordeel is dat de WHU600X een groot reservoir van 6 liter heeft en automatisch uitschakelt wanneer het reservoir op is.

Wat zeggen consumenten over de winnaar van de luchtbevochtiger test?

Op de luchtbevochtiger consumentenbond website kunnen mensen een zogenaamde productrecensie achterlaten. In de klantrecensies van de WHU600X bevochtiger valt het op dat het veel mensen heeft geholpen tegen droogheidsklachten. “Ik had te maken met bloedneuzen doordat mijn neus zo droog was. Daardoor kocht ik de WHU600X en de problemen met mijn neus verdwenen. Het toestel werkt geweldig en is erg stil.” Ook andere consumenten schrijven dat de kersverse winnaar uit de luchtbevochtiger test heeft geholpen tegen klachten zoals droge ogen, keelpijn en hoofdpijn.

Luchtbevochtiger MJS

De beste luchtbevochtiger volgens de consumentenbond: WHU600X

Welke functionaliteiten heeft de WHU600X?

De WHU600X van Wood’s is zowel ultrasoonbevochtiger als stoombevochtiger en is meestal toegepast in slaapkamers en babykamers. Deze zeer geruisarme luchtbevochtiger is gemakkelijk te bedienen en werkt alleen als het nodig is vanwege de automatische hygrostaat. Het werkgebied van deze compacte bevochtiger is 45-75% RV. Ideaal om de luchtvochtigheid in uw woonkamer of slaapkamer op peil te brengen.

De WHU600X luchtbevochtiger heeft een dubbele (hybride) bevochtigingswerking:

– Warme stoom voor een snellere bevochtiging en meer comfortabele temperatuur.

– Koude mist -ultrasoon- voor een lager geluidsniveau en minder energieverbruik.

Als extra heeft de WHU600X ook een luchtreinigende werking doormiddel van ionisatie, instelbaar op het panel of met de handige bijgeleverde afstandsbediening.

Waarom zou je een luchtbevochtiger in huis halen?

In de winter is de lucht droog, zowel buiten als in huis. Je zou het kunnen merken doordat je huid ruw of gebarsten aanvoelt, gebarsten lippen, neus bloedt en door statische elektriciteit in de lucht. Veel mensen gebruiken een luchtbevochtiger in de winter om de luchtvochtigheid in huis te herstellen.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtbevochtigers of lees meer over de luchtbevochtigers. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtbevochtigers of lees meer over de luchtbevochtiger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

    Bel mij terug
    error: