Nieuwe professionele Wood’s bouwdrogers in aantocht

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Nieuwe professionele bouwdroger modellen in aantocht van topmerk Wood’s

7/10/2019 De beste bouw drogers van 2020 zijn binnen. De vier nieuwe modellen van het befaamde Zweedse merk Wood’s zijn fantastisch ontvangen in eigen land. De professionele bouwdrogers worden geprezen door hun robuustheid, milieuvriendelijkheid en super capaciteit. Bovendien zijn ze energiezuiniger dan ooit. Lees meer over de beste bouwdrogers op de markt.

Wat maakt deze serie bouwontvochtigers tot de beste van 2020?

De nieuwe serie professionele bouwdrogers bestaan uit vier modellen: de WCD2 Pro, de WCD3 Pro, de WCD4 Pro en de WCD7HG. De drogers hebben veel overeenkomsten maar variëren in capaciteit en energieverbruik.

De professionele bouwdroger modellen beschikken allemaal over het beste ontdooisysteem, de i-EcoDeFrost. Met dit systeem zijn de bouwdrogers in staat om uitstekend te blijven presteren. Zelfs in de meest koude temperaturen. Ontvochtiging is ook mogelijk in zeer grote ruimtes. Daar de bouwontvochtigers vocht verwijderen in ruimtes tot wel 230m².

Een professionele bouwdroger van Wood’s is gemakkelijk te vervoeren en in gebruik te nemen. Ze beschikken namelijk over robuuste wielen, een uitschuifbare hendel en de mogelijkheid om de toestellen op elkaar te stapelen. Een grote ruimte ontvochtigen is nog nooit zo gebruiksvriendelijk geweest.

Wood's WCD4 bouwdroger

Nieuwste professionele bouwdroger is zeer milieuvriendelijk

De nieuwe serie bouwontvochtigers werken op het milieuvriendelijke R-290 koelgas. Hiermee voldoen de professionele bouwdrogers aan de nieuwe EU-koelgaswet die vanaf 2020 ingaat. Het R-290 koelgas verwijdert ook muffe geuren en overmatig vocht. De nieuwe bouwdrogers zijn daarnaast zeer energiezuinig. Dit komt omdat ze zijn gebaseerd op hetzelfde principe als een warmtepomp. Dat wil zeggen dat er geen onnodige warmte verloren gaat, omdat dezelfde lucht altijd blijft circuleren.

Voor welke ruimtes zijn deze professionele bouwontvochtigers geschikt?

Grote ruimtes met behoefte aan snelle, krachtige ontvochtiging zijn spekkoper bij inzet van bouwontvochtigers. Denk daarbij aan een bouwplaats, magazijn, museum of een archief. Zorg ervoor dat uw grote ruimte geen last krijgt van vochtoverlast. Vochtoverlast brengt schade toe aan kostbare materialen en de gezondheid. Bescherm uzelf en uw grote ruimte met een professionele bouwdroger.

De WCD4 Pro is nu verkrijgbaar in onze webshop: meer informatie.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtontvochtigers of lees de koopgids en vergelijk verschillende luchtontvochtigers. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtontvochtigers of lees de koopgids en vergelijk verschillende luchtontvochtigers. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtontvochtigers:

    Bel mij terug
    error: