luchtontvochtiger en luchtreiniger in één. Nieuw van Wood’s

Nieuwe luchtontvochtiger en luchtreiniger combinatie voor specifieke situaties

woods-ad30-luchtontvochtiger-luchtreiniger

Er is een nieuwe luchtontvochtiger en luchtreiniger combinatie van Wood’s. In speciale situaties waar de lucht ontvochtigd wordt door een luchtontvochtiger kunnen fijnstof en andere kleine deeltjes zoals pollen, huisstofmijt en allergenen weer gemakkelijker in de lucht geraken zodat een luchtreiniger een gewenste toevoeging kan zijn.

Nieuws van Wood’s: luchtontvochtiger en luchtreiniger in één

Wood’s breng daarvoor nu de AD30 luchtontvochtiger-luchtreiniger, een combinatie van een compressor-gestuurde ontvochtiger met een luchtreiniger op basis van de gepatenteerde Wood’s-Elfi AIH-techniek. Voor uitleg over deze unieke en super-effectieve AIH-filtertechniek bekijk onze productpagina van de succesvolle WE300 luchtreiniger.

De luchtontvochtiger kan gescheiden werken van de luchtreiniger en omgekeerd kan de luchtreiniger gescheiden werken van de ontvochtiger. Dit is mogelijk gemaakt door het Canadees/Zweedse Wood’s door middel van een afzonderlijk bedienings- en detectie-mechanisme waardoor het mogelijk is de combinatie los van elkaar of gezamenlijk in te zetten. Volledig automatisch indien gewenst.

Dat dit geen eenvoudige product-ontwikkeling is geweest mag duidelijk zijn. Het apparaat zit vol met intelligente elektronica en dit alles is uitgevoerd in de vertrouwde Wood’s-kwaliteit. De lucht-ontvochtiger-reiniger combinatie is compact, efficiënt, energie-zuinig en geluidsarm. En hij is draagbaar met een handig uitklapbaar handvat.

    Bel mij terug
    error: