De beste ionisatie luchtreiniger tegen virussen en bacteriën

Snel naar: product en prijs

Snel naar: product en prijs

Eindelijk is hij er: de beste ionisatie luchtreiniger tegen virussen

We willen ons allemaal zo goed mogelijk wapenen tegen het coronavirus. Een ionisatie luchtreiniger is een waardevol hulpmiddel. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. In het oerwoud der luchtreinigers is het echter lastig om de beste te kiezen.. tot nu! De nieuwe AL310FC is gloednieuw en speciaal ontwikkeld om virussen in de lucht te bestrijden. En dat met een ongekende effectiviteit!

Wat de AL310FC de beste maakt is zijn unieke filtertechniek. Hij maakt namelijk gebruik van een AIH-filter en Filter Check technologie. Wat deze unieke filtercombinatie inhoudt en waarom het zo goed werkt tegen virussen als het coronavirus lees je hier.

Wat is AIH-filtertechniek?

De AL310FC maakt gebruik van AIH-filtertechniek. Dit staat voor Active-Ion-HEPA. Het is een verfijning van de alom toegepaste HEPA-filtertechniek. AIH heeft dezelfde hoge capaciteit als de HEPA-techniek, alleen met minder drukverlies. Hierdoor kan meer lucht circuleren met als gevolg een lager energieverbruik en stille luchtreiniging. Luchtreinigers met AIH-filtertechniek, zoals de AL310FC, maken eveneens gebruik van luchtverdringstechniek waardoor de luchtcirculatie rondom de ademhalingszone het beste is.

AL310-luchtreiniger-wit

Uniek: Ionisatie vóór het AIH-filter

De AIH-filtertechniek van de AL310FC maakt gebruik van ionisatie vóór het filter. Dit is met afstand de beste ionisatie-techiek voor luchtreinigers. Ionisatie zorgt ervoor dat deeltjes bij het binnengaan van de luchtreiniger een lichte elektrische lading mee krijgen. Dit betekent dat micro-organismen (virussen, bacteriën etc.) die in het filter worden opgevangen ook daadwerkelijk onschadelijk gemaakt worden. Dat wijzen steeds meer onderzoeken ook uit. Daarbij komt dat er geen Ozon uitstoot is bij deze techniek.

Bij de meeste luchtreinigers zit de ionisatie geplaatst ná het filter. Dit heeft slechts beperkt bereik en slaat de meeste deeltjes neer in de ruimte vóór de luchtreiniger. Hierdoor krijgen deeltjes niet de kans om het filter überhaupt te bereiken. Bij een aantal van deze luchtreinigers wordt Ozon uitgestoten.

Wat is Filter Check technologie?

De AL310FC bevat ook een nieuwe filtertechniek: Filter Check. Dit is een nieuwe geïntegreerde filterwaardering in luchtreinigers. Het detecteert de dichtheid en kleur van het filter door middel van een laserstraal. Hiermee wordt bepaald of het filter nog voldoende capaciteit heeft of dat het vervangen moet worden.

De technologie is uniek en ontwikkeld door hoogwaardige ingenieurs. Deze techniek is geen timer-mechanisme zoals bij de meeste luchtreinigers, het is een echte status check van het filter.

Een gouden combinatie ter bestrijding van het coronavirus

Ben je van plan om het coronavirus te bestrijden op kantoor of thuis met de beste ionisatie luchtreiniger? Dan is de AL310FC met Filter Check-technologie en AIH-Filter een uitstekend idee.

AIH-filters hebben een filtercapaciteit van 99,99%. Zoals je weet halen ze de allerkleinste deeltjes uit de lucht, waaronder bacteriën en virussen zoals corona. De ionisatie-functie voor het filter zorgt ervoor dat micro-organismen in het filter ook daadwerkelijk onschadelijk gemaakt worden.

Het grote voordeel van Filter Check-filtertechniek is dat het precies aangeeft wanneer je filter vervangen moet worden. Ieder filter gaat na verloop van tijd achteruit in prestaties. Met de FC-techniek vermijdt je dat je luchtreiniger blijft werken met een verouderd en ineffectief filter. Ook voorkom je dat je het filter te vroeg moet vervangen, wat weleens voorkomt bij timer-mechanismes.

Samengevat: wat maakt de AL310FC de beste ionisatie luchtreiniger?

De nieuwe AL310FC luchtreiniger is de beste ionisatie luchtreiniger tegen virussen en bacteriën op de markt. De perfecte luchtcirculatie van de AL310FC zorgt ervoor dat alle vervuilingen in de lucht efficiënt naar het filter worden getransporteerd en in het filter worden opgevangen.

Verder is de AL310FC zeer energievriendelijk en bevat hij met de hightech EBM-ventilator een stille motor. We raden de ionisatie luchtreiniger aan voor onder meer een praktijkruimte, sessiekamer, kantoorruimte, huiskamer en slaapkamer.

Wil je de AL310FC bestellen? Kom meer te weten op de product pagina.

luchtreiniger-aih-filter-tegen-virussen

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar de productpagina van de AL310FC:

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar de productpagina van de AL310FC:

    Bel mij terug
    error: