Bevochtigingsapparaat tegen droge lucht | Hoe werkt het?

Snel naar: product en prijs

Meer weten over een bevochtigingsapparaat tegen droge lucht in huis?

Last van een droge huid of prikkelende ogen? Ervaringen met bevochtigingsapparaten wijzen uit dat u de beste keus in kwaliteit en gebruiksgemak krijgt bij QualityHygiene. Een bevochtigingsapparaat voor de ideale luchtvochtigheid gebruik je langer dan één jaar. Kies dus voor kwaliteit! Lees meer over de bevochtigers of bel even via +31 20 670 2567 voor een vrijblijvend advies.

bevochtigingsapparaat

Droge lucht oplossen met bevochtigingsapparaten van QualityHygiene

Heeft u een luchtvochtigheid lager dan 40%? Dan kan een bevochtigingsapparaat de oplossing zijn voor uw luchtprobleem. Bekijk de producten pagina en veelgestelde vragen pagina om te weten welk product geschikt zijn voor uw situatie.

Voor koopadvies en tips kunt u lezen:

QualityHygiene biedt twee verschillende typen bevochtigingsapparaten aan:

  • Koudwater verdampers
  • Ultrasone bevochtigers
bevochtigingsapparaat kopen

volg ons

Best getest! Dat is de WHU600X bevochtiger. De consumentenbond op het gebied van allergie bestrijding in de VS vindt dit bevochtigingsapparaat ook de beste koop. Lees hier meer over de test.

Heeft u interesse in de techniek achter de WHU600X bevochtiger lees dan: Hoe werkt een ultrasone bevochtiger? En als u wilt weten waar dit bevochtigingsapparaat het meest geplaatst wordt kunt u ‘Een bevochtiger voor de slaapkamer‘ lezen.

Wij zijn de specialist op het gebied van de betere bevochtigingsapparaten. De QualityHygiene producten onderscheiden zich door werking en duurzaamheid.

Een veel verkocht koudwater bevochtigings apparaat van QualityHygiene is de TB125 bevochtiger. De TB125 koudwaterverdamper heeft een grotere capaciteit en waterreservoir dan de meeste ultrasone bevochtigers. Door zijn koudwater (nano-) techniek brengt deze bevochtigingsapparaat vocht in de lucht op een vriendelijke en geruisarme manier.

Dankzij de accurate stekkerhygrostaat die wij nu kunnen bijleveren kunt u met de TB125 het vochtigheidspercentage in uw kamer(s) op één exact gewenst brengen.

bevochtigingsapparaat koudwater

Informatie bevochtigingsapparaat

Wanneer heeft u een bevochtigingsapparaat nodig? Mensen hebben behoefte aan een bepaalde mate van luchtvochtigheid. In de winter kan de luchtvochtigheid binnen extreem laag zijn. Het gebrek aan vocht kan uw huid en de slijmvliezen uitdrogen. Voor meer uitleg over relatieve vochtigheid kunt u de KNMI site bezoeken.

Een lage vochtigheid in de lucht maakt ook dat de lucht kouder aanvoelt dan in werkelijkheid het geval is. Droge lucht kan het hout in de muren en vloeren in huis uitdrogen. Als hout door droogte krimpt kan het krakende vloeren en scheuren in gipsplaten en stucwerk veroorzaken. Een bevochtiger kan hier behulpzaam zijn.

Vragen over de bevochtigingsapparaten en de service?

Het kan lastig zijn om het juiste bevochtigingsapparaat te kiezen voor uw situatie. Lees hier een aantal vragen terug die vaak worden gesteld omtrent de werking van bevochtigers.

Uiteraard staan de QualityHygiene medewerkers klaar om u een gratis persoonlijk advies te geven . Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar via +31 20 670 2567. Wilt u een product vrijblijvend komen bekijken? Maak dan een afspraak. De experts zitten voor u klaar.

FAQ bevochtigingsapparaat.

FAQ Bevochtigers

Behoefte aan advies of meer informatie?

Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 670 2567. Of ga direct naar ons aanbod luchtbevochtigers:

2 reacties

  • Dank voor de nuttige informatie en het goede advies. Na het kopen van een THA146 luchtbevochtiger is het resultaat duidelijk zichtbaar en de luchtvochtigheid in mijn huiskamer stabiel. Mijn parketvloer is weer ‘at ease’

  • Gerald van Otterloo, op 03/03/2018 om 10:01

    Ik heb ook een uitstekende ervaring met deze THA146. Ik woon in een oud klaslokaal met hoog plafond dus veel ‘droge’ lucht in de winter. De bevochtiger houdt het keurig op 45% op de laagste stand. De ruimte voelt nu warmer aan.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Bel mij terug
    error: